questions

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de!
7. Beskriv mig med ett ord ^^
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Vad påminner dig om mig?
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara?
11. Hur bra känner du mig?
12. När sågs vi senast?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig



Klicka för att stänga bilden

babyl



Det här är en prototyp på Linsdmyrs och min nya yatch. Tror det kan bli nått av den trots allt. Vi tog bara det nödvändigaste, pool och park och soldäck ni vet. Mycket mer behövs ju inte...


Ikväll blir det Babyl som sagt med
Zebbelito
Klicka för att stänga bilden

Frittzerland (ja tyvärr Frida det är ditt nya smeknamn från mig. jag är ledsen....)
image370

Björnta

Klicka för att stänga bilden

Min älskling

Klicka för att stänga bilden

och förhoppningsvis
Ronnis



Kommer bli en höjdarkväll!!
Nu ska jag lägga in ett nytt inlägg som ALLA som kollar på måste svara på.

Niklas födelsedag

Idag fyller min älskade älskling hela 21 år. JAg fick stressa hem efter jobbet för att hjälpa honom baka tårta och sedan kom det lite gäster för att fira. Men jag blev så stolt över honom när jag kom hem för han hade dels städat, men inte nog med det utan han hade bakat chokladbollar och köpt fika bröd. Så duktig!

Jag började firandet i går kväll då jag lagade utsökta enchilladas och en mumsig efterrätt till honom. Imorse fick han en tröja (vilket han vekrligen verkligen behöver!). Senare fick han även en bok om Öl sorter av mig och Sebbe samt En jacka från syskonen Jeppson.
Tror iaf han blev glad för alltihop.

Imorgon fortsätter firandet och vi ska ut och käka på Babyl. Undra vad jag ska äta....det finns ju så många goda saker där. Får nog fundera över det riktigt noga tills jag fattar mitt beslut.


Jag har inte så mycket att skriva om just nu faktiskt. Så mer blir det inte!

Mitt fadderbarn

Då är det alltså söndag igen och imorgon är det jobb som gäller. Hoppas det går bra. Niklas har varit så gullig och tagit hand om mig hela veckan när jag inte mått så bra och tagit hand om allt här hemma utan att jag ens behöt be honom om det. Han är så söt så. Nu ligger han och vilar, antar att jag hållt honom vaken en hel del så det behöver han nog.
Vi har nyss ätit en grymt god hembakad pizza. mmm! Som även ska bli min matlåda imor. Imorn kommer ju dessutom Johannes tillbaka och det ska bli hur kul som helst. Har varit lite ensamt i LA och så där den senaste tiden..


I går blev en riktigt lyckad dag och kväll. Först gick jag på stan med Peter och handlade presenter till Niklas och vilka presenter! ojojoj. Lite glad han kommer bli!! Sen åkte vi upp till mamma och pappa för att käka och det blev även lite martini och "Kim Larsen". Jag begav mig sedan hemåt då min andra brorsa Patrik kom ner och hjälpte mig dricka lite sprit.
Sedan kom Ronnis och hjälpte till ganska bra hon med faktiskt. Dock skrämde vi henne rejält först när hon kom, jaaa.. vi Jeppson's är så listiga!
Det bar sedan av till ..(suprise!) Babyl. Där drack jag världens godsaste shot, smakade äppelpaj! Sjukt god. Drack även en Ronja drink, dom är inte helt fel dom heller kan jag säga. Det blev därefter Palace.
Kvällen bjöd på basketspelare (måste lista ut det där med handmåttet.), lite lesbisk raggning på Mimmi, Många goda drinkar, Lite letande efter en pilot, lite stirrning på "Peter Jöback" och ja, det vanliga. Skämma ut sig med tanke på att jag var där med mitt fadderbarn Ronja. haha. 
hur som helst en grymt rolig kväll. Träffade också Elin från jobbet vilket var en rolig sammanträffande.  


Nu ska jag äta min chokladkaka som min älskling så snällt gick och köpte till mig. Mums!





Här är mitt fadderbarn förresten!


"En femtio lapp i månaden kan göra skillnad" (det räcker till en öl iaf)

"Hjälp en störd tjej till ett bättre liv"

lika som körsbär

I am Legend


Den filmen såg jag, niklas, sebbe och johannes igår kväll. Bra film faktiskt, Willan var som vanligt riktigt bra skådespelare och höjde filmen en hel del. Måste säga att den var annorlunda än andra zombie filmer, visst handlingen var precis likadan som "28 dagar senare", men ändå var filmerna helt olika. I am legend handlade mer om hur man klarar av att överleva helt själv. Helt klart sevärd! Fast givetvis inte lika bra som "Sweeney Todd", men det kanske har något att göra med att Depp var med i den filmen. Han råkar ju vara en av mina absouta favorit skådespelare.







Hur som helst. Har hittat Peters dubbelgångare! Tyvärr hittar jag inga bra bilder, men ni som sett Björn på tv och peter i verkligheten ser nog likheterna direkt. Precis samma kroppsform, typ samma frisyr,samma ansiktsform.. ja, jätte lika!
Kolla här;

     Klicka för att stänga bilden

Deppan



Lägger in en liten favorit i repris här. Min sork tycker jag är het som tolvan på plattan på den här bilden. Kan ni förstå det, liksom Johnny Depp är en het som en platta som stått på tolvan i tjugotvå minuter. och jag är en tolva i kanske en minut iaf?! Lite grymt...
Är det någon som förstår överhuvudtaget, nej.... men du får väl läsa det och skratta en skvätt ronja!


På tal om Deppan. Jag och niklas var på bio igår och såg "Sweeney Todd". Visste ingenting om filmen men den var bra. Fast  väldigt hemsk och inte särskilt diskret. Fast i början var den nog lite lite seg, men den blev snart bara bättre och bättre. Absolut sevärd!


Annat? Tjaa, man blev dissad av Sebbe och Frida igår ju, men idag passar det tydligen att vara med Tommy. Men inte med oss nej. Nej nej ni är väl inget att ha ändå! (vi kan ju bortse från min förrförra inlägg om sebbe.....)




Vill bara säga att jag är jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte stolt över dig och över vad du gjrode i helgen! Du är modig och mycket starkare än vad du tror. Du kommer hitta någon så bra och då kan den där tönten fortfarande gå från tjej till fast han då inser han egentligen ville ha dig. Måste ju säga att du är världen gulligaste som ger mig kläder också bara för att jag ville ha nått nytt. Kan man vara mer underbar eller?!
Du är min älskling och vi ska ha så pinsamt kul i Thailand om mindre än fem veckor.... jippie!!


soon

Nu är det på gång.....

Snart kommer det så nu slipper ni inte vänta så mycket längre!






För övrigt bara 5 veckor kvar tills jag åker till Thailand. underbart!!





för att få slut på sebbes tjat...

13.45 Sitter på jobbet. Sebbe tjatar om att jag aldrig uppdaterar min blogg, så here you go! Hmm, undra om min chef ser mig? Vem vem orkar bry sig om det nu för tiden då? Ingen på det här bygget iaf.


Spruta! Japp, det tog jag igår. Hepatit och kolerea så det behöver jag inte få i Thailand nu.. men det finns nog mycket annat smått och gott jag kan dra på mig. Tyvärr fick jag en praktikant som inte hade gett sprutor alltför många gånger och nu tror jag att han har förstört min arm. Jag har nämligen lite ont idag, kommer den ramla av? Kommer jag bli förlamad? Vem vet vad han gjorde med mig egentligen.....

Okej igår kväll så kom Jempan ner och vi tittade på en skräckis som hette "the reeker". Först var den faktiskt bra och läskig, men sen bara balla den ur som vanligt. Men det som var rikgit skrämmande var att Jenny fattade slutet i filmen före mig!!! Och vi vet ju alla vem som egentligen är smartast av oss.. hur som helst blev hon riktigt stolt över at t hon kom på det först.

Sedan kom mina favorit pojkar (alltså sebbe och niklas) och vi tittade på en film igen som hette öööum..."she's the man"... tror jag. Den var ju.. hrmm... inte fullt så bra som Sebbe sa. Men det var en sån film man absolut inte behöver tänka någonting på så det är skönt att se den när man är trött. Tyvärr Sebbe så måste jag säga att jag nog varken tycker hon är snygg eller bra skådespelerska. sorry.


13.51 Nu börjar jag få sjukt ont i nacken av att sitta här framför datorn och gör därfölr lite skumma övningar... Lifescan snubbarna tycker kanske jag är lite  konstig.


Nu på jobbet har jag sökt jobb. Undra om man kan bli sparkad för det? Possibly.. Eftersom man bara blir mer och mer deprimerad ju mer tid man spenderar här så måste jag här ifrån. NU!

13.53 Inlägget klart!

En liten gullig text till en liten gullig person.

Trots att jag klagar en hel del på den här killen så vill jag ändå skriva en liten snutt om honom. Och bara klargöra att jag faktiskt inte tycker så illa om honom som jag kanske låtsas (fast ibland gör jag det!).

Hans namn är Sebbe.
Han är min söta solstråle här på jobbet (fast han delar plats med en hel del andra.. dock inte cameltoe). 
sebbe du gör så att jag står ut här på jobbet, och i övriga livet med för den delen. Jag är glad att vi blivit så nära vänner, eller faktiskt så känns du som min bror. Precis som alla tror att du är också...
Jag känner mig trygg med dig och har grymt roligt! 
Du är min bästis, brorsa och arbetskollega.
Tyvärr (för dig) så släpper jag aldrig taget om dig. Du är fast för evigt. 

Klicka för att stänga bilden

Kolla vilket kap  jag fångat! ;)

banankrig!

Klockan är 16.56 oh här sitter jag på jobbet och bara väntar på att klockan ska bli 18.40 så jag får gå hem. Har nyss blivit banan trakasserad av Sebbe.. Ni som inte har upplevt det kan jag tala om för att det inte är någon rolig upplevelse. Nu kan jag lägga till bananer på min lista för saker jag är rädd för. Har nog kommti fram till att jag är en ganska rädd person av mig, eller vad säger du Sebbe??


Annars då? Jo, jag läser på Aftonbladet eller nej Expressen var det visst. Samma skit. Hur som helst läser texter av kvinnor som skrivit om sina förlossningar. Både spännande och hur läskigt som helst!!
På tal om barn så har ju Johannes pyre äntligen kommit ut i världen. Har bara sett på bild än så länge och den talar för ett underbart gulligt barn. Bara längtar tills jag får träffa den lille Noah på riktigt... Om nu Johannes vågar låte mig träffa honom, det kan ju faktiskt bli så att jag snor honom. Men men ett avtal är ett avtal så bebisen är faktiskt liiiiiiite min också.... Vissa dagar. Det har myran och jag kommit överens om.  Får låna Noah i väntan på mitt eget, ni som känner mig bra vet ju att jag är ganska bebistokig av mig. Fast det betyder ändå inte att jag vill ha ett barn just i denna stund, så du kan andas ut Niklas.



Oh vad jag saknar dig Darling! Så mycket Så mycket. Om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Snart ska det festas igen, som förr i tiden. Med möbellösa lägenheter, Orgasmer, Öststats killar och Sadam lekar! Vi har haft så grymt kul ihop den "lilla" tid som vi kännt varann, vad skulle jag göra utan dig? Du är min min min. I helgen ska vi ses och hoppas du mår bättre då och är frisk.


         Love <3




Jag kan också lägga till att Thailand inte är alltför långt bort nu. Shiiit vad kul vi kommer ha. Säger bara "What comes before part B?"

vanlig update

Det är väl dags att uppdatera lite här då igen.
Som vanligt sitter jag på jobbet och det finns absolut ingenting att göra och egentligen får jag inte sitta här, men vem bryr sig? Vad ska man annars göra?
Idag ska Sebbe och jag på date på lunchen, undra vart vi ska åka?

Helgen då:
I Fredags var jag ensam hemma. Det var riktigt länge sen jag var det. Så jag planerade min kväll utifrån Tv tablån och mös i soffan.

I Lördags blev det till och börja med en lååång låång sovmorgon. Sedan hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning inför kvällen. Vid 6 kom mitt dricksällskap vid namn Sebbe även Sebbelito Beach och vi hade hur kul som helst. Tror nästan att det var den roligaste förförfefesten någonsinn. Det var ju trots allt de viktigaste personerna som var där. Sedan bar det av till Fette där det var f örfest. På något mystiskt sätt råkade visst Vevve få i sig lite för mycket av det goda och tjaa, mycket mer kan jag nog inte skriva om kvällen för det är nog det mesta jag minns. Men jag vet att vi hade as kul!


Nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska jag räkna timmar och hoppas jag har nått att säga till om att de gjort fel. Så det får kanske bli lite mer sen.
Tja

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. Jag drömde......

Idag är det alltså fredag. Man kan tro att fredagar är en bra dag, men det är inget som uppskattas här hos oss. Möjligtvis Johannes då som kör sina grunge friday's. Men i övrigt är vi ganska dystra idag. Vi vägrar ta emot alla samtal bara i ren protest mot det nya reward systemet. De tänker nämligen i stora drag ta bort ca 2000 kr från vår lön. Härligt. Tilläggas kan att  vi inte ens fått information om detta, det lades upp ett meddelande om det på intranätet kl 17 igår och det började gälla från och med idag. Helt sjukt! Världens sämsta företag.  



Tja, som vanligt går dagen segt och det är rätt tråkigt.
Det är inte som förr då det kunde se ut så här;
   
En kylig dag på arbetet ( vilka allla dagar är...) var jag tvungen att ta till extrema åtgärder för att överleva. Ett annat bildbevis på hur kallt det är;


Sebbe får t o m ta på sig vinterutrustningen har han nedstoppad i fickan och ni ser ju snön bakom honom!





Jag har nog inte mycket att skriva egentigen.. Mer än att jag skulle kunna berätta om min hel mysko dröm jag hade. Ja,det gör jag för jag har inget annat att göra ändå...
Okej, bered på flumm! Jag kommer även illustrera lite till berättelsen för att få lite mer inlevelse...

Den börjar med att jag kör lok genom Söderköping. I loket har jag även en vän i form av en tiger som kan prata.
Under vägen så dyker det upp massa "sockerbitar" alltså sånna som ska stoppa bilar. Så jag måste stanna loket och gå ut och lyfta bort dem sen kan jag fortsätta åka...
                          

Sen helt plötsligt så åker jag på en kick-board. Bredvid cyklar Ronja och nån mer som jag inte fick något ansikte på. Dock så måste jag fortfarande åka på tågrälsen och därmed måste jag hoppa över massa träd och stup och grejjer som kommer lite titt som tätt via rälsen. Ronja och den anonyma personen kan dock cykla som vanligt på trottoaren.
 


Sen så kommer vi till Ted (Scrubs) lägenhet och planerar inför lördag (alltså nu på lördag). Det är ett par stycken där, dock så är niklas och jobbar och inte där. Hur som helst blir Sebbe jätte arg på Ted för att Ted säger att vi inte kan vara hemma hos honom och förfesta.


Jag och Sebbe börjar "låtsas bråka" lite som vi alltid gör... Men så helt plötsligt ger jag Sebbe en puss på munnen. Han blir jätte jätte ledsen för han är kär i mig och jag är ju såklart kär i Niklas även i drömmen. Då blir Björn och Json (och några andra killar) jätte sura på mig för jag gjorde Sebbe ledsen. Så de tacklar ner mig på golvet och hoppar på mig.


Jag går därifrån och möter upp med Johanna N och vi börjar promenera hemåt mig. När vi kommer till Nya Torget så är det en marknad där och Johanna säger "vad fint du målar" till en tjej som självklart sitter och måla. Då blir dem jätte bra kompisar och tjejen följer med oss. Men jag blir super avundsjuk för jag vill ju självklart ha Johanna för mig själv. Så när Johanna börja reta mig lite på skojj blir jag as sur på henne och börjar säga väldigt elaka saker till henne.



SEN RINGER VÄCKARKLOCKAN!