London nästa!!

Yes, om tolv timmar drar jag och min underbara brorsa till London. Bokade biljetter igår så det är väldigt impulsivt. Men det är oftast mycket roligare än planerade saker. Jag tycker om att vara impulsiv. Ska bli skönt att få komma ifrån allting, när man är borta så försvinner ju tid och rum lite så man tänker inte på all sit helt enkelt. Men kommer så klart sakna min Niklas, som förvövigt tror han är nästa Freud och kan tolka mina drömmar. Welliwell din tolkning var fel så få inga förhoppningar! ;)

  
Sen kommer man hem i två veckor sen åker man till Polen, sen så går det typ två veckor så slutar jag pedagogiken. Sen så är det bara tre veckor kvar tills jag får flytta ihop med min älskling! Åh, kommer bli en så bra vår och sommar. Troligen för att jag får spendera den med dig iår =)


Nu ska jag packa. Laddar upp lite bilder från London nästa gång.


Dagens låt: ALLA the killers låtar. Bra Bra Bra









I need direction to perfection

Tankar

Ibland blir helt enkelt inget val rätt. Hur man än gör så sårar man någon, antingen om det är sig själv eller någon annan... Men det är väl egentligen tid att jag börja tänka på mig själv och vad jag mår bra av, dessutom tror jag inte att du blir sårad av det. Bara att du kommer sakna mig, men jag tänker helt enkelt för mycket. Så jag antar att jag ikväll måste tänka på vad jag faktiskt klarar av och inte klarar av just nu och tyvärr klarar jag inte av det där. Blir för stort steg, som att gå från två till hundra på en "ångest-skala". Åh, ibland hatar jag mitt liv. Hatar att må så här. Bllir så rädd att jag ska förlora dig också när jag är som jag är och inte alltid kan leva ett "vanligt liv" ihop med dig. Men hur många kan det egentligen, alla har ju sina problem vare sig de är mindre eller större. Blev lite förvånad för några dagar sedan då min kompis öppnade upp sig totalt för mig. Hade ingen aning om att hon mådde dåligt, den personen som utåt sett verkar vara den gladaste i hela världen och verkar trivas i alla situationer och inte ha några problem. Men då insåg jag att många andra är lika bra på att dölja sin smärta precis som jag. Det känns alltid skönt när någon anförtror en något som personen bara berättat för sin familj och sin alldra närmsta vänner, att den litar så pass mycket på en. Jag har nog aldrig känt mig så bekväm med någon förut på så kort tid, jag har verkligen hittat en ny vän för livet och det är jag så glad över!




Blääää måste skriva på min tenta men har inte ens börjat. Kommer väl sitta med allt sista dagen och få underkänt på skiten. Jaja, skit samma jag orkar inte bry mig.





Ajajaj!

Herregud, jag har nog aldrig haft så mycket träningsvärk (träningsverk??) i mitt liv. Aldrig tränat låren så där extremt mycket.. men men nu blir dom väl fina till beachen sen iaf då.  Jag och Cicci var ju som sagt och tränade body Pump (för er som inte vet vad det är så är det ren tortyr! Massa styrketräning (som kan vara jobbigt nog i sig efter ett tag) med en massa vikter hela tiden). Det var alltså i fredags, sen  i går var man ute på Trappan för första gången och så dansade man ju vilket inte förbättrade träningsverken idag. Men det var iaf en rolig kväll ute, träffade lite nytt folk och så genom Cicci vilket var väldigt trevligt. Trappan var ett bra ställe faktiskt så dit får man nog gå igen! Sen blev det lite dåligt så jag fick åka hem, som tur var så fick jag sällskap av min snälla pojkvän så vi tog en taxi hem. Och sen tog han hand om mig hela kvällen. Han är så underbar och snäll. Aldrig vart med om någon som brytt sig så mycket och försökt att hjälpa mig så mycket. Han är helt enkelt bäst och han är bara min! =) Ska bli så underbart och flyta ihop. Alltid få ha honom bredvid mig. (Vi kommer nog gå varadra på nerverna en del, men det är bara bra. Då kan man ha försoningssex sen. Hehe...)

Han kommer vara där när jag är glad. När jag är ledsen. När jag är sur. Han brukar t o m låta mig bli arg på honom för absolut ingenting och skälla ut honom bara för han vet att jag behöver få var arg ibland, men egentligen inte är det på honom. Han har tålamod med mitt humör som ständigt pendlar under korta tider. Och han finns fortfarande kvar vid min sida när jag varit jätte ledsen flera dagar i sträck. Han ger mig inget dåligt samvete för att jag mår dåligt (som andra gjort och då fått mig att i stället gömma mina riktiga känslor, men nu vågar jag alltid visa hur jag känner) Hur underbar kan han vara egentligen?

You make my world go round - I'm no body without you

På tal om underbara människor. Måste bara berätta vad mamma gjorde i veckan, kommer inte ihåg dagen. När jag gick upp för att ta mig lite frukost så hade hon dukat fram en macka, fördig skuren apelsin, lite oboy och sen ställt fram lite blommor. Det var så himla gulligt! Jag ble genast piggare och gladare och kunde faktiskt äta lite. Hon visste hur trött jag var eftersom jag har svårt och sova och också att jag har svårt att äta,frukost speciellt. Så därför gjorde hon det för att göra min dag lite lättare och få en bättre start. Och den hade inte kunnat börja bättre. Hon är så gullig och snäll som alltid gör allt för att jag ska må bra!!





Tänk vad mycket vi påverkas nutiden av dåtiden. Jag försöker glömma saker som har hänt, men det finns alltid kvar där inne. Det går inte radera minnena. Blir man någonsin fri från dom? Eller blir det så att man när man börjar må bra helt enkelt inte bryr sig om dom, men när man sedan mår dåligt någon gång så kommer de alltid komma tillbaka? Jag vet att jag aldrig kommer  glömma vissa saker, men jag hoppas bara att de inte ska påverka mig så mycket som de gör nu sen i framtiden...




Okej,Idag tänkte jag försöka vara lite duktig och börja arbeta med min hemtenta. Men det är ju så svårt och förbannat tråkigt,så jag har inte riktigt gjort något än..... Men jag har ett par timmar på mig nu när Niklas är och tittar på fotboll så jag får väl försöka ta tag i det! Ja, nu måste jag göra något. Kan ju iaf försöka läsa igenom uppgiften kanske... Då han man alltid gjort nått! =)

Japp,nu ska jag läsa! Hejdå!


Veckan

Har vart hos Studievägledaren i veckan och kommit fram till att jag nog ska läsa friståendekurser och på så sätt "bygga" en egen examen. Ska satsa på kandidatexamen med inriktning på Psykologi. Blir nog bra det tror jag. Så nu har jag sökt en jävla massa kurser och programm med i fall att man inte kommer in, men det hoppas jag verkligen att jag gör.


Idag hade vi seminarium om socialpsykologi. Eftersom jag äter en ny medicin som har en jävla fitt bieffekt (hatar det) så har jag ju inte fått sova ordentligt på två veckor. Vilket gjorde att jag imorse (gick upp 6 för att va i skolan vid 8) var extremt trött, vågar nästan påstå att jag var halvtsovandes, på seminariet. Så jag var inte direkt aktiv i diskussionen, men jag hade ansvar för en av diskussionsfrågorna, som jag dock inte hade förberett särskilt bra jämfört med resten av gruppen. Men iaf jag började lite smått med det jag var säker på och läraren (som för övrigt ser ut och pratar som Kristina Lugn!!! Ännu en anledning till att man nästan somnar...) verkade nöjd så jag fortsatte lite och tog ett par riktiga chansningar kring vart ifrån socialpsykologin utvecklats ifrån. Men läraren bara nickade instämmande och verkade hel nöjd, när hon hade vart jätte kritiskt till alla andra i gruppen om de hade sagt minsta lilla fel (de byggde sitt resonemang på en annan bok än vad jag gjorde). Så antingen hade jag helt enkelt rätt, men troligare är nog att hon inte var så insatt i min bok och min fråga så hon bara höll med för inte verka korkad. För det var verkligen en CHANSNING! Hehe. Men det såg iaf ut som om jag var mega smart, vilket inte är dumt. Lite babbel och flum kan man komma ganska långt med inom beteendevetenskapliga ämnen.

120803-37




Imorn blir det träna med Cicci. Body Pump tror jag det var. Det ska bli skönt och skojjigt. På kvällen ska jag passa på att ta det jätte lugnt och förhoppningsvis få sova. På Lördag ska jag och Cicci ut är det tänk och sen blir det både teater och fotboll nästa vecka.


120803-36
Snart är det vår
(den har faktiskt inte kommit än eftersom det snöade och säkert kommer mer snö.....cynikern själv!)


Jag har också köpt mig en fin fin vit basker i veckan att ha i vår/sommar.





Dagens låt: Golden med Fall Out Boy




Nu ska jag åka iväg till min älskling och se om han vart duktig och gjort det han skulle göra, men det tror jag nog =) Hej Hej!


Kycklingar

Då har släkten åkt hem då. Var här och åt en påskmiddag utan någon påskmat. Som tur är eftersom det är så äckligt. Vi (jag, cicci och johanna N. (känner ju så många johannor så måste sätta ut efternamnets första bokstav (jag vet att det ser förskräckligt ut med parantes i parantesen i parantesen.) ) ) satt och disskuterade svenskars högtidsdagars måltider när vi satt och drack en öl mit på dagen (för ovanligthetes skull...) Och kom fram till att vi Svenskar har riktigt usel fantasi med tanke på att vi alltid äter samma mat vid alla högtider. I princip iaf, grundkonceptet är ju precis lika dant. Sill, ägg, potatis, köttbullar ... o s v .

Och Cicci som ska iväg utomland och jobba i tre månader. Usch vad orättvisst. Men förhoppningsvis bor hon själv i ett rum så man kan komma och hälsa på så kan man bo där så länge och behöver bara köpa en snuskigt billig sista minuten flytbiljett. Bara flygstolen, blir ju ingenting!

Jaja, iaf. Så skjussade jag  nyss hem båda bröderna och släppte av killen hos Sebbe dom skulle ha pokerkväll. Jag kunde iof följt med men det är inte alltid man orkar med sådana tillställningar tyvärr. Så nu ska jag vara hemma någon timme och sen åker jag iväg igen till Nyköping och hämtar några nyhemkommna resenärer från Monaco. Ja, jag vet ju vilka dom är alltså. Har inte tänkt att bara åka upp för att se om jag hittar några att vara svarttaxi åt. Hehe.

Så nu tänkte jag faktiskt bränna en eller ett par stycken skivor att ha på vägen, beror på hur många tomma jag har och det är nog inte så kartigt med det. Och jag ska ha en massa Killers låtar för dom är så bra så bra! Och Neverstore ska också va med. Kanske lite Mando, Panic,... (Det är oerhört jobbigt att skriva ut hela namnen... Hehe.)Jaa, jag har nog en hel del faktiskt som jag vill ha med. Men bara glada låtar och inga självmords låtar.



TJA


 

Just det! får inte glömma att jag åker till Polen över en lång helg den 17 Maj! Aaah, fest och billig billig billig shopping! Great.