bara lite onödiga rader

Vad annars ska man göra när man är sjuk än att skriva här? Fast jag tycker nog jag är lite frisk idag, min röst hörs lite då och då nu vilket är en stor förbätttring ifrån ingenting som i morse. Men men hur som helst får jag inte gå ut i kylan så det är ändå trist.
Har redan spelat en massa crash, som jag är helt överlägset grym på!! Typ.
Sen har jag också städat lite, sa ju att jag inte kunde sitta still och vila hela tiden. Visste väl att jag skulle göra nått dumt, men jag tror inte jag blev sämre av det ändå så det gör inget. Det måste ju vara lite fint här till julen.
 
Just nu är Niklas och köper julklappar till mig och han kommer säkert komma hem må sur för att han inte hittat nått bra. Men jag däremot har en jlklapp, eller två rättare sagt, som jag tror att han kommer tycka om båda två. Björn har iaf godkänt dom så blir det inte bra skyller jag på dig.

Måste ju tacka för alla fina julkort trodde inte ajg skulle få ett enda men det har kommit så många och jag har inte skickat ett enda. Dock så är Manges kort helt out standing mot de andra. Det asbolut snyggaste kortet jag någonsin sett tror jag och så har han gjort det själv också. Så duktig den lille fisen! (Mer beröm får du inte på ett tag så ta åt dig ordentligt nu.-...hehe)

Sen måste jag ge en liten stund åt min underbara vän Sebbe som är lite nere just nu. Allting kommer bli jätte bra, det lovar jag. Den här är speciellt tillängnad till dig;
Todd: Ladies, now that the Todd is a resident here he wants to make things clear so you don't have to wonder any more.
[points at each of the women]
Todd: Yes, yes, no, yes, no, and... yes, if I've been drinkin'.
Nurse Roberts: Come here, wonder bread.
Todd: What's up, doll?
Nurse Roberts: If you come this close again I will end you.
Todd: I'm changing you to a yes because you're feisty.

Så där hoppas det fick dig på lite bättre humör, det tror jag nog det gjorde.


Vad har jag mer att säga. Egentligen absolut ingenting, så det kanske är bäst att sluta nu.

kontaktannons

20årig tjej med stämbandsinflammation söker röst. Svar till;   "Vill ha en 1000kr röst för 10kr"

Ååh, jag kan fortfarande inte prata. Vet ni hur tråkigt livet blir när man inte får fram ett ljud? Tyvärr finns det ju människor som lever hela sina liv så så jag ska väl inte klaga. Men när jag väl får tillbaka min röst (eller om någon då säljer mig en fin och dyr röst (typ barbra streisands röst) då ska jag aldrig vara tyst! Så det så.
Just nu sitter jag och är avundsjuk på JohannaK, för jag vill också dit! Kanse inte kan skriva så mkt eftersom det fortfarande är en hemlis antar jag.... men så avundsjuk!!

Och vad ska jag göra hela helgen då? Jag kan inte gå ut, jag kan inte ringa någon, ingen vill väl komma hit eftersom vi inte ens kan prata med varann då... vad ska jag göra? Niklas kommer inte vara hemma nånting heller så jag är helt ensam med tv, dator och crash. Men hur länge kan man underhålla sig på det då? Iof blir det väl mycket sömn, men jag kommer inte klara av att vara still så länge. Kommer väl göra nått dumt, typ skrubba taket (som jag lovat sebbe att få se på när jag gör), måla om väggarna eller nånting annat ansträngade och då blir jag sängliggandes Ännu längre. Jaja, hoppas man blir bra till julen iaf!

J.D.: Look, uh... Janitor... I'm gonna be straight with you: I saw your penis, and I noticed a possible melanoma that you should really have checked out.
Janitor: When did you see my penis?
J.D.: Last night, when you were showering.
Janitor: Where were you?
J.D.: Oh, I was outside, in the bushes.
Janitor: Uhhh...?
J.D.: Look, it was just a coincidence, man - I mean, i-i-if you had looked out the window, you'd have seen my penis, you know!
Janitor: What? Why?
J.D.: Because I had it out while I was looking at yours!

Ja, det är Scrubs jag får roa mig med i helgen och vänner så klart. Kanske brorsan har köpt en ny film man kan se. Så här skulle jag göra om jag ville att folk skulle tro att jag var bra på sport;

Turk: Who are these guys?
J.D.: These are the last eight guys in the hospital that don't realize I suck at basketball. So here's what gonna happen: I finally mastered my running hook shot so when we go to pick teams I'm gonna hit that shot. Then you say I'll pick that guy at which point Carla is gonna page me and I'll say "*Crap*, I've gotta go." And you'll go "*Damn*, we just lost the best player out here." And then there will be eight guys in the hospital who think I'm good at sports and word will spread.

Men men nog med citat nu. Jag ska återgå till att göra ingenting. Jag lär nog skriva här snar igen med tanke på hur mkt annat jag har att göra.......

sjukling

Vilken tur att jag kan skriva här för prata kan jag inte längre. Har ingen röst kvar, låter ganska roligt när jag försöker prata faktiskt. Men måste vara tyst så mycket som möjligt så jag får räösten tillbaka snart. Har ju inte de  bästa jobbet nu när jag inte har någon röst så jag har idag och igår tagit ledigt för att kunna vila upp rösten. Dessutom blev jag stammis på toan igår så det var nog tur att jag var hemma. Men inte har jag haft någon som tagit hand om mig, nej Niklas bara retas för jag låter så rolig. Han är så elak.

Tyärr måste jag ta mig till jobbet en stund idag iaf för attt lyssna på när Sebbe och Jenny redogör för sin resa till Teneriffa och Gran Canaria. Ska bli intressant att lyssna på.


Har glömt att skriva det, men var på musikal med Cicci förra veckan. Såg "Röda nejlikan". Min pappa hade vunnit biljetter men mamma kunde tyvärr inte gå så jga fick dom. Det var en jätte bra och verkligen rolig musikal, dock såg vi bara första delen för att vi båda bara var trötta. Men är det någon som funderar att gå och se den så gör det!


Nej ska väl försöka dra på mig lite kläder så att jag kan ta mig till jobbet då. Usch vad jobbigt, men jag kommer ha mkt nytta av deras erfarenheter när jag ska sälja resor så känns som om jag måste gå. Jaja,är ju bara en timma iaf..

klippt

Just det!
Jag har ju klippt mig. Jajemänsan. Kort. Fast inte liksom mega kort, men jag har Carolina Gynnin´g frisyr.. alltså den hon hade för ett tag sen kort och lockigt. Känns super skönt och det är jätte fint. Ska se om jag kan lägga upp nån bild på det fram över.

ingenting att säga

Då är man hemkommen från niklas föräldrar då och ätit en super god middag. Underbart!
Förstår inte att det snart är jul. ojoj. Men som tur är så är alla klappar klara. Bra jobbat i år måste jag säga. 
Dessutom har jag julbakat som en dåre. Hur mkt kakor som helst så den som vill komma över på en fika får droppa in.

Nej, har nog inte mkt att säga egentligen. Förutom att jag haft en riktigt rolig helg. Julfest med jobbet där både nicke och sebbe fick i sig en hel del. Hehe, men det var så kul. Förstår inte varför alla tror att vi är ihop Sebbe? Haha. Vi brukar väl inte kärleks gnabba? För övrigt så vet du att Trädgårdsgatan är ditt andra hem så du är välkommen precis när du vill. Hoppas att den där burken blir full av pengar snart....

Nej jag har faktiskt ingenting att säga så hejdå! 

Aldrig ska jag sluta

Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp


Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp

När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör.


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då

Aldrig ska jag sluta

Älska mig då
Älska mig då
Älska mig då



image143
Aldrig ska jag sluta älska dig


Jonas Gardell - Tillfällig gäst i ditt liv

Var på hans föreställning i lördags, han är så sjukt rolig. Jag skrattade konstant så jag fick jätte ont i käken. Föreställningen hade en underrubrik  som hette  "Det här är ingen show,det är en kontaktannons" och innan Gardell kom in på scen åkte det förbi en text där det stod: Medelålders komiker med skit snygg kropp söker man - gärna blind. Skicka ditt svar till "jag tar även emot Mercy fucks". Hahaha!! Hela showen var underbar, som vanligt (har vartit på en föreställning med honom en gång innan) så blandade han både humor och allvar. Han pratade bland annat om sin mamma som var dement nu och på väg att dö. Och så hade doktorn sagt till dem en gång för ett halvår sedan ungefär att mamman bara hade några timmar kvar i livet, men så hade hon överlevt ändå. Då frågade Gardell henne "Varför dog du inte, du skulle ju dö?" och då hade en sån stund av klarhet som dementa människor kan ha ibland och hon svarade "Inte än. Nästa gång änglarna kommer följer jag med dom. Men nästa gång du hälsar ´på kommer jag inte vara kvar, då har jag redan gått iväg och promenerar barfota...". Jag tycker det var så vackert sagt. Det var den sista stunden av klarhet som hon hade, sedan var hon "borta" och promenerade barfota någonstans.

Sen så sjöng han en jätte rolig låt, men även den finaste låten som finns "Aldrig ska jag sluta älska dig". Det var hur fint som helst. Längtar tills hans nästa show! Alla borde se honom, speciellt homofober och andra trångsynta människor för han driver så mkt med själv och kallar sig homofil , fjolla och allt möjligt. Det är verkligen så klockrent allting han säger.

Gå in och titta; (ni måste tyvärr stå ut med en tjej som sjunger med ganska fult....)
http://www.youtube.com/results?search_query=%22tillf%C3%A4llig+g%C3%A4st+i+ditt+liv%22
Kolla också;
http://www.youtube.com/watch?v=vq3NJfxN2hM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RJhLzSpqvlM&feature=related


Efter showen gick mamma och jag och tog en drink eller två på Highlander Inn. Och kvällen fortsatte på Hugo med Niklas, Björn och Alle. Det var riktgit kul men kanske blev inte för mycket av det goda, det märkte jag iaf dagen efter... Tycker det är så synd att mina kompisar aldrig är spontana. Jag är en sån person som kan komma på vad jag vill göra och så måste man gå om en halvtimme typ men jag älskar att vara spontan det är så kul. Allting blir bättre och roligare då, fast de flesta av minna vänner är inte så och det är ju inget fel på det vi är ju olika. Men det kanske är jag som är lite FÖR spontan. Hehe.

Nej men jag är nog lite kär i jonas tror jag. Hehe. Förresten så kan det tilläggas att han också är en utav Sveriges bästa författare (om inte den bästa faktiskt!). Hans dikter är otroligt fina och även hans böcker är bra skrivna. Men slut tjatat om honom nu.
Nu måste jag gå upp och hämta tvätten!


071207

Idag har det varit en riktigt riktigt tråkig dag på jobbet. Till och börja med så jobbade jag 9-12 på ena jobbet, sen åkte jag hem laga lite mat och sen bar det av till Ving, 14-19.  Och från klockan 17 jobbade jag helt ensam, två timamr själv med bara ett enda samtal! Förstå hur tråkigt jag hade det, har läst precis allting på Expressen och Aftonbladet  så om ni undrar om skvaller kan jag allting. Hur som helst så mötte jag Niklas och Björn på vägen hem och vi gick och käkade lite. Och nu har lille Niklas gått och lagt sig för en timma sen ungefär, alltså vid halv tio. Han var så himla trött stackaren så det var bäst så.


Imorn ska jag gå och se Gardell! Woohoo!! Ska blir så sjukt kul. Var på hans show för några år sedan och det var riktigt bra. Så det ser jag verkligen fram emot. Och efter det blir det kanke en eller två öl....



Här kommer det lite bilder på mina trevlga arbetskamrater:

             

                                                                              




Måste med visa min balklänning med, Niklas har gjort den så fin.

                     

Funderar på om jag ska sy upp den till en knä lång klänning ist, då kan man anända den lite oftare och det vore ju inte helt fel. Nu har jag använt den en enda gång. Lite trist.




Okej, lite skvaller som jag läst idag då.
Tydligen så är Jennifer FET, hon har storlek Small. Hehe, helt sjukt. Glad att jag inte bor i Hollywood el är kändis för jag skulle ju gå under. Starkt av henne att säg att hon är nöjd med sin kropp och tycker själv att hon är snygg, för det är ju hon faktiskt.
       Töntigt.


Sen så har jag en tråkigt nyhet till er Desperate Housewifes nördar, om det finns fler än jag?? Hehe. Eva Longoria (Gabrielle Solis) kommer hoppa av serien. Chansar på att hon och Carlos smiter iväg som planerat. Sen så kommer serien troligtvis läggas ner inom en väldigt snar framtid. Jaaa, mycket lär man sig på Aftonbladet / Expressen. 
Men fan vad trött jag är på Idol. Ni förstår inte hur mkt jag läst om det, eftersom det inte finns med att göra på jobbet när ingen ringer (många sidor är spärrade) och jag är överlycklig att det äntligen är slut.
 

Nej, nu har jag skrivit av mig. Nu ska jag lägga mig framför tv:n.

Godnatt!

FÖRRESTEN!! Jag hoppas alla har förstått att man kan klicka på bilderna så dom blir större, annars er man dom knappt. Det är mest information till Johanna N. Hehe! Min underbara partybrud som dock inte är världsbäst på datorer! =)
image93
Så söt är hon min tjej!!!

Lalalala

Okej,det var ett litet tag sen jag skrev. Har hänt en hel del.
Vart på Ullared med Ronja! SUPER kul,men det som var extra kul var ju att man mötte Johanna på bussen. Hon shoppade massa inredningsprylar så klart främst jul saker. För mig blev det mest kläder faktiskt.

Sen så blev det en liten kväll med Cicci och Johanna med, lika trevligt som alltid så klart. Som alltid fortsatte Johanna och jag till krogen, en lugn kväll tillsammans med två ryssar (troligtvis en knarkare...). Hmm, vad säger du Johanna blir det dom på nyår? Kanske inte!!! Hahaha.



          
image132




Tid för Scrubs! Woohooo!