lite ny info

Jahopp då har man börjat jobba på riktigt och ta riktigt samtal då. Är faktiskt hur kul som helst, med vissa små undantag då. Idag fick jag en massa beröm av chefen och medarbetare om hur duktig jag hade vart igår som sålt massa massa massa resor med olika tillägg. Kändes jätte kul att få höra!

Nu är det bara att vänta och se tills de sgäer vilka två av oss som ska få följa med på en studieresa till Spanien. Allt betalt och bara njuta, eller tja jobbet består av att kolla på olika sevärdigheter, bo på olika hotell och äta massa god mat. HElt enkelt få lite mer information om resmålet. Inte helt fel! Bara håplla tummarna för att det blir jag och Sebbe får hänga på.




Tänkt avsluta med en gullig bild.
 

mobbning

Efter mycket klagomål på dålig uppdatering här så skriver jag väl nått då (trots att jag anser att vissa andra är aningen sämre på detta.. men jag är inte den som är den utan jag är den andra!)

Okej, man jobbar alltså på Vings kundservice nu med ett härligt och roligt arbetsgäng, med undantag från Sebbe
-the bullier-  men annars trivs jag som en älg  i  skogen. Bara för att jag kanske inte är fet och käkar på Mc Donalds varje dag så vet jag kanske inte precis hur man öppnar en hamburge kartong på korrekt sätt. Men visst hoppa på mig för det bara!! Och alla är vi inte experter på höger - vänster- upp - ner - syd - väst och alla möjliga väderstreck. Men nått jag är bra på är att dricka vin och det är precis vad jag ska göra nu. Så ha en trevlig kväll allihop! 


På måndag blir det tillbaka till Trög Anna, Dum Sebbe och alla andra som jag FAKTISKT tycker om! Hehe...  
Köpte förresten en super snygg jacka idag och en väldigt bra grejj till Niklas. Han kommer nog älska den överasskningen han ska få så småningom..............................

Jobb och jobb och en ful bild

I ungefär 40 minuter var jag rik. Precis när jag fått lönen i handen (från städningen) var jag super rik tills jag kom på hur mycket skulder och utgifter jag har. Menhur som helst var det ett par lyckliga minuter det där. Jag kan ju tillägga att jag fick bra mycket mer än vad jag egentligen skulle ha, super bra jobb alltså. Grymt bra lön och hembakta bullar varje dag. Yummie!


På måndag så börjar jag alltås på mitt nya jobb, kundtjänsten på Ving. Det är inte dåligt. boka resor och grejjer, sen självklart svara på jobbiga frågor.. Hoppas man får rabatt på nån resa.. Vore inte helt fel för jag vill iväg. Du och jag ska iväg, och Bruno såklart! En vinare på balkongen, gå ut och festa och sen ligga bakfulla på stranden dagen efter och bli bruna och fina. Aah, perfekt. JohannaN och Vevve på äventyr!
Det som är ju sjukt bra är att Sebbe kommer börja på samma jobb såatt man har någon man känner och det känns ju tryggt. Dessutom blir det lättare att lära känna de andra då eftersom man känner sig lite mer säker när man har någon man känner där. Jag är faktiskt förväntansfull och tror det kan bli riktigt kul!




Vad fan är det för nått till höger om Johanna?
(måste nog tillägga att kortet är taget på Palace in på små timmarna och då brukar man inte vara helt klar, därav den otroligt snygga posen....?....)
Dock är Johanna lika jävla snygg som vanligt!! Får stå bredvid nån annan nästa gång så jag ser lite bättre ut...


Nu ska jag och Nova sova. Eftesrom Niklas jobbar natt så får Nova ta hans sida av sängen, jag märker nog ingen skillnad. Dom är lika lurviga ungefär.


härmat från tommy...

Jag har inte mycket att skriva förutom att jag nyss färgat håret på Tommy till svart. Blev skit bra, förutom den där lilla hårtussen då ;) hehe. Snart blir det min tur att göra slingor i håret! Fast det behöver jag nog hjälp med.

igår då så var jag på stan med Tommy och Sebbe för att sedan gå till jobbmässan med Sebbe och vilke skämt det var. Hur dåligt som helst. Usch. Vi besämtde oss då för att trösta oss med ett par öl på kvällen och så blev det,
t o m Niklas tog sig ett par - han som absolut inte skulle dricka något.




Men som överskrifen lovar så har jag alltså härmat det här från tommys blogg för jag har inte mkt mer att skriva och jag vet ju hur roligt Tommy tycker det är med listor så det är för dig! hehe


Ta fram din mobil, och sedan kontaktlistan


Har du kysst nummer 7 eller 54?

Barbro, neee... henne har jag verkligen inte kysst då skulle hon nog lägga in mig på psyket tror jag. Johanna Nilsson har jag däremot fått äran att kyssa.

Brukar du va med nummer 9 och 15?
 Biljettbyrån, inte så värst ofta faktiskt och Dana är en gamal arbetskollega så henne HAR jag umgåtts med, dock inte längre.

Gillar du nummer 2?
Anders ja det är ju min morbror så annat kan jag väl intve säga.

Är nummer 1 din bästis?
Alex det skulle jag nog inte påstå. Bara en danskompis.

Är nr 17 en sötnos?
David, Ja han är en riktigt sötnos han!!

Älskar du nr 16?
Daniel N, älskar honom gör jag defenitivt inte men han är riktigt härligt att va med

Är nr 12 bäst?
Cicci är faktiskt bäst!

Va du med nr 4 idag?
Ankan nej henne har jag inte sett på ett år nästan skulle jag tro.. Hon har flyttat alldeles för långt bort för att man ska stöta på henne på stan eller så..

Nr 5 och 24 går i samma klass som du?
Anna har gått i samma klass som mig på högstadiet, men Emelie B och jag har aldrig gått i samma klass. Då skulle hon behövt gå om och det är hon för smart för.

Nr 8 har likadan mobil som du?
Min förra chef Benny, ingen aning. Men skulle nog chansa på att han har en bra mycket nyare och fräschare mobil (förresten varför har jag kvar hans nummer??)

Är nummer 41 älskvärd?
Isabell; Absolut!

Sista nr är sämst?

nej nej Wiktor är världs snällast.


sjuk sjuk sjuk och lite arg

Åh vilken underbar dag det har varit idag. Vaknar upp med en ögon inflammation eller vaknar upp har ju knappast sovit nånting.. Nu har jag ont i halsen, svider i ögonen, huvudvärk och känner mig allmänt förstörd. Men inte slutar det där! Jag skulle träffat en tjej idag angående barnpassning åt hennes två barn, men kunde ju såklart inte komma pga av ögonen så lämnade ett meddelande på hennes telefonsvar att jag inte kunde men kan alla andra dagar i veckan. Sen ringer Cicci och säger att hon fått en intervju och inte vilket intervju som helst, nej hon ska på den intervju som jag skulle på. Jaaa,så kan det vara. Men jag hoppas ändå att dom kommer ge mig en chans iaf.

Har iaf fått ett nytt städjobb idag. Fyra timmar i veckan, riktigt bra betalt och det är hos ett jätte trevligt äldre par. Så nu har jag en massa jobb har jag kommit fram till. Barnvakt åt William, Städar åt en tjej som bor granne med mig typ, Ska börja städa åt det äldre paret, Hundvakt åt en dalmatin, Säljare på Oriflame och så har jag två stycken andra jobb på gång.... Vad roligt det är att få möjligheten att ha en massa olika jobb så man träffar nya människor och göra olika saker varje dag o s v.


Nu önskar jag att någon kunde komma förbi med en påse godis och en bra film åt mig... Kan ju inte direkt gå ut själv. Ser ju inte klok ut. får väl kolla på värdelös tv ett tag och tycja lite synd om mig själv...