Vill vara ledig.

Oj, nästan exakt en månad sen jag skrev här sist. Man kan nästan tro att jag har ett liv så jag inte har tid att skriva här, men tyvärr har jag inte sån tur. Jag jobbar jobbar jobbar jobbar jobbar och jobbar. Känns som om jag aldrig är ledig bara för när jag väl är ledig en dag är man så sjukt trött så man orkar inte hitta på nått. Åh, vill ju träffa mina kompisar igen, känns som evigheter sen. Vill festa med! Nästa helg ska det bli av iaf, då man fyller 20år på fredagen. Härligt härligt.
Så antingen fredag eller lördag blir det utgång så ni vet det! Ingen får svika mig, ingen viktigt iaf.
Sen framåt slutet av månaden blir det förhoppningsvis en stor och rolig födelsedags fest, troligtvis en 41 års fest om nu A-lagaren och jag kan fixa ihop nått... Tveksamt... Hehe.


Jaha ja, då sitter man här på en lördag kväll och väntar in morgonen då man ska upp tidigt och fixa frukost åt hungriga gäster, diska, städa, tvätta, vika tvätt.... osv osv osv osv. Längtar till min lediga dag, Tisdag. Då har jag förövrigt en vecka så då ska ha kul. Ska på sexparty på onsdagen. Med mina två underbarste vänner Johannorna. Två personer man verkligen kan lita på vad det än gäller. Det ska iaf bli AS kul! Se man kan införskaffa sig..... hihihi. Har ju fåt lite inspiration och tips nu iaf.


Nu sitter jag här och drömmer om en Mando Diao och the Killers konsert. Båda banden på samma.. ÅÅH. Jag vill jag vill jag vill! Om någon vill ge mig världens bästa present så ge min en konsert med antingen mando eller killers. Hehehehe. Nu ska jg fortsättta lyssna på You don't understand me och drömma mig bort lite.

Godnatt på er

så där då

Efter mycket klagomål från allmänheten om mina dåliga uppdateringar här så är det bäst jag skriver lite då. Men just nu har jag allt annat än tid för att sitta här. Jobbade tredje dagen idan på Slussens rumsuthyrning, går super fint och bätttre arbetskamrat kan man ju inte ha. Hehe ;)
Sen så har jag också målat om i lägenheten idag, tvättat och ska nu gå och laga en matlåda tills imorn. Det är en jävla röra i lägenheten just nu, men snart så ska det bli fint. På tisdag drar vi till Ikea och då ska det köpas massa möbler. Skönt att äntligen få nått att sitta på, förutom en säng!

Nej, nu måste jag fortsätta med all skit som ska göras (på en fredag kväll.. usch, då borde man få ledigt! Sen så ska man ju upp och jobba imorn med, tar ett par dagar till innan jag får slappna av...)