ny sambo

♥ Äntligen har min lilla älskling kommit hem. Och då menar jag inte Niklas (han är inte så jätte liten ju..) utan min  
   lilla Nova!! Nu har hon flyttat in här hos oss, får se hur det funkar. Men det kommer nog gå jätte bra! Hon är så
   himmla söt, ska se om jag kan fånga henne på några bilder och lägga ut här.


Sen så har jag fått ännu mer jobb; är nu barnflicka, säljare och städerska. Ja, jag är mycket jag.... Idag är dock helt ledig och förbereder mig lite inför ikväll då det blir utgång med Cicci. Det var sjukt länge sen vi var ute ihop så kommer nog bli grymt kul.

heeeeeeejdå

Chi-Gong och Säljkonsulent

Idag testade jag på Chi-Gong och det var riktigt skönt dock jävligt jobbigt. Tyävrr så har jag väldigt lågt blodtryck så jag svimmade nästan efter ett tag så då fick jag helt enkelt sitta och titta på när de andra fortsatte. Jag visst inte att mitt var så lågt, jag menar yr och så där blir vänl alla lite då och då trodde jag. Men iof har jag många gånger jag tränar blivit kallsvettig, fått yrsel och skakningar så det berodde visst på det. Där ser man. Vad man lär sig. Hur som helst tror jag att jag ska fortsätta, eller jag ska först testa hemma hur det känns för nu fick jag även stickningar och domningar i kroppen och det visste inte läraren om det var bra eller dåligt. Så får testa lite försiktigt och se hur det känns. Kul var det iaf! Och uppiggade samtidigt avslappnande, tror det skulle vara jätte bra för min kropp så hoppas jag kan fortsätta.



Nu har jag blivit säljkonsult för Oriflame så om ni vill köpa smink/parfym/hudvårds produkter m.m så kom till mig så får ni extra bra priser. Mycket billigare än i affären och det är riktga kvalitets produkter, ja det vet ni som testat det. Men jag har använt det flera gånger speciellt ett tag när mina ögon var känsliga för smink och det är verkligen jätte bra produkter!

Kolla in den nya katalogen på   
http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml  och se om ni hittar någonting. Hör av er  i sånt fall antingen ring om ni har mitt nummer annars till [email protected]
Det är mer än halva priset på hur många produkter som helst så bara passa på att inhandla en massa!
P.s Det finns även saker för er killar!

bilder från inflyttningsfest

En bild säger mer än tusen ord säger man ju så här kommer en massa bilder så slipper jag skriva någonting =)



            


       


                


                


                 


                  


          


    



Det var en grymt roligt kväll! Tack för alla presenter och tack till er som faktiskt kom. Speciellt till er som skulle upp tidigt och jobba dagen efter, till Tommy som skulle iväg och jobba natt, till Mia som hade feber och Mange som också mådde dåligt. Tack för ni drog er dit ändå!

Som ni ser på bilderna så har min pojke klippt sig, äntligen! och han är så fin i sin nya frisyr.

Inflyttningsfest

Igår hade vi alltså den efterlängtade inflyttningsfesten! Många klagade på att det var sent, men Daniel tyckte faktiskt vi var tidigt ute. Så det så! Det blev hur som helst en bra kväll, trots att många inte kunde komma. Vi fick också massa fina presenter, lite vin och choklad som alltid går åt... Sen så fick vi en väldigt "fin" korg med en massa braiga saker i samt en jävligt stor klocka, sen fick vi två glass skålar. Men den konstigaste presenten stod nog ändå Mange och David för (vilket kanske inte var så förvånande) vi fick en kiss och bajs gosedjur. Dom var hur söta som helst. Och det passade mig perfekt tyckte dom. Hmm... ja antagligen. Hehe.

Det blev en väldigt lyckad kväll. Dock råkade jag visst somna lite på soffan, skulle ju bara vila ögonen lite, men killarna var så klart framme direkt med färgpennor och började klottra på mig. Jag får väl bara igen med min egen medecin, så det var bara roligt. Det var inte lika roligt dock att någon hade målat på vår vägg med tuschpennor, kanske ett misstag vet inte. Men fan det går ju inte bort eftersom målarfärgen på väggen är vattenbaserad, så försöker man ta bort tuschen med vatten försvinner ju färgen på väggen med.. Lite problem där. Någon som har nått bra tips på man kan få botr det kanske?

Bilder får komma upp något senare för jag orkar onte lägga in dom just nu.
Tack alla som kom och tack för alla fina presenter!!
Bye!

måndags tankar

Då sitter man här en måndagskväll och njuter av en god drink, en orgams närmare bestämt. Den enda goda mjölkdrinken enligt min mening. Med den i min hand och Plain White T's på hög volym njuter jag av mitt liv som är helt perfekt just nu.... eller kanske inte. Tja, det är väl kanske alltid nånting som fattas i livet, jag antar det. För om man vore nöjd med allting så skulle man ju inte ha några framtidsutsikter eller något hopp eller önskan. Men jag hade nog gärna bytt ut något annat i mitt liv så bara det här kunde ordna sig liksom. Fast iof borde jag väl vara glad att annat börja bli bra, saker som är bra mycket viktigare än jobb och diverse andra samhällskrav.

Jag har funderat på en sak. Terapeuter och läkare frågar ju alltid om depresionen är årstidsbunden. Och visst kan man bli mer deppig på vinter för det är mörk o s v... MEN om depression nu beror på vädret så borde ju varenda jävla människa med lite överlevnadsinstinkt i kroppen flytta till typ Syd Afrika. Eller hur?! Varför är vi då så dumma och sitter i mörka och iskalla Sverige och deppar och får medicin och går till psykologer o s v när det är billigare att bara bosätta sig i nått varmt land i Söder ist. Så enligt min mening en jävla massa bullshit, är man deprimerad hjälper det fan inte med lite sol för att bli lycklig igen.


Är det inte konstigt att samhället har så mycket krav på hur man ska se ut, hur man ska prata, hur man ska föra sig. Ja helt enkelt hur vi ska leva. Vad händer med de människorna som inte passar in i det här!? Antingen vågar de trotsa alting och försöka ta sig fram på egen väg, ofta misslyckas de skulle jag tro. Annars så lägger man sig framför soffan och bara ger upp. Man försöker och försöker passa in men tillslut går det inte och man ger upp. Finns det någon hjälp? Nej,det gör det inte. Det är bara att anpassa sig helt enkelt, något annat alternativ finns inte. Jävla piss samhälle är var det är.








För övrigt en påminnelse: Inflyttningsfest den 21, alltså på fredag. "Bättre sent än aldrig".








Sverige - Danmark

 I lördags var det alltså dags. Gick upp vid klockan sju, gjorde mitt bästa för att orka klä på mig.. Jag och Niklas gick sen ner till Otten för att möta Fagge,Tommy,Frida,Björn och födelsedags barnet Sebbe som vi alltså skulle fira. Vi satte oss på ett tåg upp till Stockholm vid åtta och kom fram vid tio. Väl där åkte vi ut till Solna för att köa för biljetter till Sverige - Danmark matchen. Efter några timmars underbart köande kom vi äntligen fram och lyckades faktiskt få biljetter! Sen var det bara att fördriva cirka sju timmar  tills det att matchen började.... Först mättade vi våra magar och handlade upp oss på systemet sen hittade vi en trevlig "berså" enligt Björn och där satt vi och intog vår dricka och hade väldigt roligt.

Sen blev det alltså match och tjaa, jag har ju aldrig vart på nån Sverige match förut. IFK är ju den största matchen jag vart på och det är ju bra mycket fler tusentals folk på Råsunda än i Parken. Trodde inte jag skulle klara av att det var så mycket folk, men det gjorde jag och det är jag fan stolt över. Går inte riktigt beskriva med ord hur det var, det är en sak man måste uppleva för det var en grym upplevelse! Hur kul som helst och en riktigt bra match, även om den slutade 0-0. Det kommer inte vara den sista gången iaf....

Men men efter matchen kom ju den bästa... Hehe. Det gick inga tåg/bussar hem till kära Norrköping efter så vi blev tvunga att ta den första bussen som gick följande dag, klockan åtta på morgonen. Så bara att fördriva tid på krogen tills dess. Vi gick till ett "sunkigt" ställe enligt Stockholmare, men jag vet inte det.. 120 spänn inträde, 20 spänn garderob. Det var väl som Palace fast mer klass på det liksom... Hur som helst var det alt annat än sunkigt. Vågar ju knappt tänka mig hur de andra ställena ser ut i sånt fall.
Efter några timmars halvdan sömn på resecentrumet så kom vi äntligen på bussen och det har aldig vart så skönt att komma hem till sin säng kan jag lova. Man sov rätt så bra efter att ha vart uppe i typ 26 timmar. Fast Tommy är ju lite tuffare än alla vi andra eftersom han hade vart uppe TVÅ hela dygn! Det är starkt gjort det.

Kan tillägga att det hela tiden regnade och var svin kallt. Så att ta sig mellan alla ställen var inte vidare populärt. Alla frös konstant! Och vi var helt dyngsura vilket gjorde att man frös ännu mer... som tur var är Tommy sån gentleman så jag fick låna hans jacka. Den var guld värd kan jag lova.


Här kommer lite bilder på resan.

                          
Redan trött på resan upp.     Festligheter.            Mm,kloakvatten....



                          

                                


                          
 Laddade.                Björn och vår guide, Emil.   ÖL - ett måste på fotboll.



                  
Lagen uppställda.               Toa kö i halvlek.         Folk börjar bli trötta runt 5.


       
        ...inkl jag                     och Tommy.

bilder

Igår var en vanlig vardag för mig och JohannaN efter en hård arbetsdag (för henne alltså..) så slappade vi med lite vin och ett par orgasm drinkar. Det var riktigt kul som vanligt. 70% av tiden gick väl åt att pilla i hennes hår, hehe,hon är helt tokig i det. Börjar man får man aldrig sluta igen. Hur som helst kom jag tillslut hem till min trötta pojkvän.

Men innan kvällen så träffade vi Cicci igen över en fika. Härligt att hon är tillbaka igen,men man blir ju lite avundsjuk på att hon är så brun....


Ser väldigt mycket fram emot lördag då vi ska fira Sebbe som även han har blivit stor nu. På fredag ska jag fira Jenny som också blir det. Alla får sån åldersnojja när dom fyller tjugo, jag känner ingenting faktiskt. Känns nog mest skönt ändå.


Har lite bilder från Helsingborg, men som nämt innan många av dom vill jag inte visa här så blev inte så mycket bilder. Men men enjoy! 


                              
                                                   

                                  


Som ni ser var det kanske inget lyx hotell men det var perfekt för oss. Lite sprit blev inhandlat från Helsingör som syns på bilden. Alltid bra att ha hemma. Allting var så jätte mysigt och roligt, det blir absolut en tripp dit igen, jätte fin stad verkligen. Kanske nästa år...



Här är armbandet jag fick av Fia i present. Syns inte så jätte ba med färgskiftningarna, men shit vad snyggt det är!!




Tror jag skrev om en tröja i förra inlägget som jag hade köpt. Måste bara berätta för det var världens kap!!
Jag hade tittat på en tröja på H&M rätt så länge typ för ett halvår sen, men kunde inte köpa den för den kostade typ 400 spänn och det var lite mkt för en tröja tyckte jag. Så igår gick jag och Peter till Myrorna och gissa vad jag ser!? Den tröjan i min storlek för 45 kronor. Förstå hur glad jag blev!!! Den är perfekt.


nu ska jag få fotmassage av Niklas =)
tja!

inga bilder här inte

Igår var jag och Niklas och åt på Babyl, lika gott som alltid men dom har börjat snåla med maten. Dåligt dåligt. Men jag blev mätt ändå och hade en jätte mysig kväll förutom när man skulle sova och ryggen förstör allt som vanligt. Undrar om jag kan få amputera bort min högra del av ryggen... hmm, kanske lite svårt iof.

Tänkte försöka lägga upp lite bilder här. Men nu hittar jag ingen USB så det får bli nästa gång. Vill visa 20års presenten jag fick av Fia, ett jätte fint vit/rosa armband gjort på snäckor från Fiiji. Verkligen hur snyggt som helst!!
Sne tänkte jag lägga upp lite bilder från Niklas och min minisemester i Helsingborg. Men hmm, jag vill nog inte att massa folk ska se dom där bilderna. Haha. Men kan ju visa hur mkt sprit det blev inköpt iaf. Nu kan jag göra orgasm, mmmm. Så god! Min och Johanna N's drink.

åh jag har köpt världens snyggaste tröja. Den är petrol färgad typ ochså är den stickad med stor krage och så är det lite längre. Jätte mysig och skit snygg. Så nöjd! Sen så har jag köpt en till snygg tröja. Skönt att jag har så mkt pengar att handla grejjer för... men det är ju det man har pojkvän till för. hehehe. Nej, han skämmer redan bort mig alldeles för mkt, aldirg vart med om någon som gett mig så mkt saker/överasskningar och allt möjligt. Nu låter det lite som om jag var bortskämd och vill ha massa saker, men det vill jag faktiskt inte. Man får säga ifrån några gånger till honom för allt vill jag inte ha. Åh, han är världens bästa!   =)


Nu skulle jag vilja lägga mig vid en strand, det skulle vara lagom varm och soligt. Sen så skulle det inte vara några folk där, förutom dom jag vill ha där förstårs, och sen skulle man ha med sig lite mat kanske en grill och så bara vara där hela dagen. Ah, mysigt. Fast iof en vinter picknikc är lika enkel som en sommar picknick bara lite mer påklädd!
Man måste ju vara positiv.......


Nu ska jag träffa Peter. Hejsan!