when in doubt, Fuck the world

Nu har man packat ner allting då. Ingen aning om att jag hade så mycket grejjer, men det hade jag visst! Ska få nyckel imorn om allting är okej i lägenheten, så då tänker jag flytta in allting på en gång. Hehe. Jag vill så gärna flytta så jag orkar inte vänta längre!


Jag ser fram emot Lördag då Johanna (alias dildon) ska ha 20års fest. Ska bli grymt kul att festa ihop med henne igen, det var ett tag sen. Men också att få träffa lite gamla ansikten igen, som till exempel Mange som jag lovar att jag inte ska göra illa... Hehe. Och då ska jag få ha mina nya fina kläder, min super snygga kjol och min skjorta. Blir nog riktigt fint det. Jag har ju fixat en gratis bussresa tack vare den outfiten så man kanske kan få något annat gratis på lördag då? Hahaha..



Åh jag är så dans sugen så det är sjukt. Men jag måste börja dansa i höst igen annars får jag nog absinens eller nått. Hoppas man kan få med sig Johanna N, eller kanske nån annan som vill börja med mig?! Var ju ett helt halv år sen man dansade, för "dansa" på krogen och sånt räknas ju inte. Det är inte dans, det är bara röra på sig lite. Jag vill dansa på riktigt, ha en koreografi och lära sig och grejjer. Längtar längtar. Det bästa som finns, det är nog enda gången som jag kan slappna av, när jag dansa alltså. Det är avslappning för mig. 





She was only 20
But so much older than she's now
I guess it's time to say good bye

Here's the new
Here's the real
Here's the life you like to live
Now here's the new boy taking on the world tonight

When they met
She smelled like honey
When they kissed
She tasted tears
Then for 14000 seconds
They made love behind old fears

Here's the new
Here's the real
Here's the life you wish you'd live
Now here's the new boy taking on the world tonight

Take the words on your way
I don't waste the things I say
When in doubt, fuck the world
Forget all the things you've heard
Now here's the new boy taking on the world tonight

Why so sad?
Don't you like my way of life?
I don't last forever
Neither do the things we love
You are wise, this is now
This is all the things I want
Everything around us
Is moving except the time

She was only 20
But so much younger than the past
We've laid all our troubles down
And now it's us against the rest

Here's the new
Here's the real
Here's the life you like to live
Now here's the new boy taking on the world tonight

Take the words on your way
I don't waste the things I say
When in doubt, fuck the world
Forget all the things you've heard
Now here's the new boy taking on the world tonight

(Mando Diao). AH, underbart bra musik.

tävling

Jag härmar min kompis lite här nu. Vore ju schysst om man vann en resa ner till Cicci så jag slapp betala. Haha! Men vafan man vinner ju aldrig sånt här skit....... Kan inte nån med tur registrera sig och se till att vinna och ta med mig. Det låter bra tycker jag =)



Hej!

Fritidsresor har en tävling där man kan vinna en resa för fyra till sköna Mallorca med 10.000 kr i fickpengar!

Klicka på länken
http://calsms.com/437/437/3458/7655349/7659681
och gå med du också!

Om du vinner, så vinner jag också! Om jag vinner så får du ett par snygga solglasögon från Ray-ban!

Vi hörs!
Veronica

P.S. Skynda dig. Tävlingen pågår bara till den 2/7 2007.






Johannor, massor av Johannor


Aj aj aj min rygg. Den är konstig. Har jag sne ryggrag kanske? Eller är det Niklas huvud som är snett?? Hehe

Jaja, idag har jag vart och hälsat på brorsan på Active och hittade ett par shorts jag ville ha. As schyssta! Men tyvärr var det XS och fyfan vad små dom var. Dom kom upp till lite över halva låren iaf sen fick jag inte upp dom längre så det blev inget köp där inte! Vi hade iaf trevlig stod och snackade och så där i ett par timmar sen så gick jag och mötte niklas som skulle iväg på fotboll sen.

På kvällen eller tjaa eftermiddagen eller vad det nu blir, klockan fem iaf, så kom Johanna hit. Johanna Karlsson rättare sagt. Eller söta Johanna som hon nu kallas ;)  . (Fast det är ju bara sant så det är ett bra smeknamn! Hmmm.. undra vad mitt skulle bli i sånt fall??....) Som vanligt hade vi riktigt riktigt roligt!
Jag hoppas allting löser sig till det bästa. Men nu ska jag dra med dig ut vettdu så inget sitta hemma och tänka på det där. Det är hans tur nu!! =)

Förhoppningsvis följer hon med imorn då jag ska träffa den andra Johannan, Johanna Nilsson. (Mental note: måste komma på smeknamn till dom). Och som vanligt blir det väl att ta en öl, hoppas verkligen att det är någorlunda fint väder imorn så man kan sitta på Trädgårn! det är så skönt och mysigt där. 
Ska svänga förbi hennes nya lya innan bara och se hur fint de har fått till det. Hon har ju en sån händig man (tillskillnad från mig, min som inte ens kan byta glödlampa... hehe..) så det ska nog vara riktigt nice där tror jag!

Hoppas hoppas du får jobbet så jag kan bli stammis där! Haha! Det är verkligen det perfekta jobbet för dig med, så jag tror du lyckas få det faktiskt.



Ibland kan man ju undra varför en del killar aldrig fattar. Eller jaa de flesta killarna egentligen. Av visar man någon som raggar på en så är de där fem minuter senare och försöker igen. Försöker man förklara för en kille att man blir sårad av något och att den måste ändra sig så gör de likadant igen ändå. Typiskt.
Men du fötjänar det iaf inte. Blir det inte ändring snart så kommer jag hjälpa dig att bryta för jag ser hur dåligt du mår av det här och fortsätter det kommer det till slut inte vara värt det. Men jag vet också hur lycklig du är med honom och hur underbar han kan vara, så jag hoppas verkligen att han kan ändra på sig. Att han iaf försöker för mer kan man ju inte begära. Ett dåligt svar är alltid bättre än att inte veta alls.
Man kan aldrig ta varandra för givet i ett förhållande för det är då det kraschar.  


Men som sagt jag ställer upp för dig. ALLTID. Det vet du! Bara komma och sova hos mig om det blir ensamt och så hänger vi massa i sommar vettdu. Finns alltid där för min lilla Dildo, HAHA kom just på ditt nya smeknamn. Passar ju perfekt. Eller tjaa, iaf om du får jobbet annars kanske det blir lite långsökt. Så se till att få det nu så jag har ett smeknamn på dig!

Update

Det var visst ett tag sen man skrev. Får göra en kort update då...

Onsdag: Utång med Johanna N som alltid är lika jävla roligt! Först till trädgårn där vi träffade två av Johannas gamla kompisar. Vilket var ett konstigt sammanträffande för jag hade gått på samma skola som dem i låg, mellan och högstadiet. På den tiden var dem inte direkt populära hos mig, men nu var de jätte trevliga!
Så vi följde med dem till Wasa (första  gången jag var där) och OJ. Det är det enda man kan säga. Och vilken jävla sur fitta hon var och hennes kille var väl en suknig äcklig knarkare eller nått (fast okej, han var ju ändå lite trevlig kan jag ju erkänna!). Weird. Jaja, sex på dansgolvet hade dom väl när vi gått sen!! Haha.
Så vi drog i oss en drink/baccardi tog en snabb träff med vår dejt för kvällen Bruno (han kommer alltid vara med på våra fester i fortsättningen. Bruno och hans vänner.... Hehehehe) och sen så stack vi där ifrån.
Vandrare ner mot Delhi och tog oss en korv på vägen ner, vi är båda alltid hungriga. Men på Delhi var det helt tomt så vi gick upp mot stan och kollade på krogarna där, HELT TOMT så vi gick neråt ist och kollade in Carl Johan och omkring där där det också var folktomt. Utom på Otten då men det kändes inte vidare lockande.
Norrköping är världens tråkigaste fest stad!!!! Bajs stad.  

Torsdag: Först hade jag avslutning på ped kursen. Skulle hålla i en lektion som gick...... tjaa, man kan säga att det blev mycket mycket imrovisation iaf! 
Som vanligt sket det sig med vår skit snygga Power Point vi jobbat med så vi fick göra Old School som alltid... 
Jag smet två timmar tidagare för att hinna till en student, plus att det var så grymt tråkigt så varför va kvar där? 
Det var alltså lilla Sebastian som tog studenten. Så sprang ner till hans utspring (vilket jag missade för att någon sa att han skulle springa ut allra sist av klasserna som sprang ut kl 5... hmm.... undra vem?). 
Jaja, fick iaf gratta honom efteråt. Sen så bar det av hem till Tommy så han kunde byta skjorta för han luktade äckligt. Moahaha! Tillslut kom vi till Sebbe och åt jätte god mat och jätte god tårta. På kvällen blev det utgång för alla utom mig tyvärr för jag började må väldigt dåligt och då är det bara dumt att gå ut. Alkoholen funkar inte just nu.  

Fredag: En jätte mysig hemmakväll med älsklingen.

Lördag: Först en för-shopping-runda med Tommy för att kolla ut det han ska köpa den 25 då vi ska på stan. Sen blev det bad med Sebbe, Tommy, Niklas och Frida. Det var riktigt skönt, bra mycket varmare än det första doppet jag tog i år (som egentigen tekniskt sett skedde i januari, även om det var i Egypten...).
Det blev pick-nick med Pizza. Hehe. Gott! Sen så åkte vi till Folkparken med medhavd öl och fisherman i Sebbes fina fickplunta (vår studentpresent till honom) och hade en jätte tervlig kväll.
Det var kul att träffa Frida eftersom jag aldrig direkt pratat med henne. Kvällen slutade med is krig som Tommy förlorade sten hårt på!! ;) 

Bilder: (vet inte varför de sitter så konstigt går inte att ändra på det så det blir normalt.)
                   


                                       

                                  

 
                         
 


     


Söndag: Vafan gjorde jag i Söndags? Hmmm....?

Måndags: På dagen så började jag packa lite grejjer inför flytten som snart kommer. Sen så drog jag med mig niklas på stan för att visa ett fint barbord som jag vill ha. Förvånanstvärt så tyckte han om det. Han brukar inte direkt gilla saker som jag gillar annars... Nu har iaf jag kommit på hur jag vill att möblerna ska se ut, tydligen var det såsom niklas har tyckt hela tiden. Kanske ska börja lyssna på honom??

Tisdag: Det är idag det. Jag har förbannat ont i nacken så ska nog tycka lite synd om mig själv en stund och sen ska jag iväg på en sak. Som jag inte vill.... men men jag måste.  Kanske träffa Fia?!


I veckan ska jag också få träffa Johanna K, det var länge sen. Vi tänkte ta en skön kväll i parken bara. Sen så ska jag och Johanna N ses på fredag. Hmmm, undra vad vi kommer göra? Ta en öl? Nej, det gör vi ju aldrig när vi ses.........
Sen blir det veckans höjdpunkt! Åker till Stockholm på lördag och stannar tre dagar. Woohoo!!


Tja!

Årets första bad!

Japp, idag har jag faktiskt badat. Jag och Peter drog ut till Lindö och fyfan vad kallt det var i vattnet.
Det blev att hoppa i och fort klättra upp för stegen igen. Men jag var sent ute i år ändå, men nu är det gjort iaf.

Sedan fick jag äran att hjälpa honom med hemtentan och ersättningsuppgifter (eftersom han är lika duktig som jag och skippar massa obligatoriska tillfällen och får uppgifter att göra hemma då ist...)
Det var inte det roligaste, men är man så pass smart som jag är så är det väl nästan tvunget att dela med sig av alla tankar!

Sen så hann vi hälsa på farmor i mellan och kom väldigt tajmat. Vi fick äta precis nybakta bullar. Yummie!

bla bla bla bla

Nu har min Cicci åkt. Usch så deprimerande, hur ska sommaren bli utan henne?
Jaja, tre månader ska väl gå ganska fort och förhoppningsvis kanske man lyckas hitta en billig flygbiljett. Hope so.
Sen så blir det kanske en tripp upp till Stockholm med Peter och Cricka och i sånt fall tänkte jag också hälsa på Issa som bor där över sommaren och ta en ute kväll på stan kanske. Kan nog bli rikigt lyckat.


Och på Onsdag ska man på bartömning på Trappan. Kul kul.
Och på Torsdag ska jag gratta Sebbe som springer ut, måste komma på världens bästa present också. Hmmmm.....

Och äntligen äntligen så slutar jag pedagogiken på torsdag!
Fan vad grymt skönt.
Tyvärr ska man pendla dit nästa år igen.(Hoppas jag iaf. För jag måste ju komma in. Eller..?) 
Är ju så jobbigt att åka den där campus bussen, men iof bättre än att flytta iväg jätte långt.
Det vore ju lite tråkigt och ensamt.
För snart så flyttar vi ihop, inte ens fyra veckor kvar. Kommer bli så skönt.
Slippa bo i min väska som jag gör nu.
Suck.
Ja, det kommer bli bra. Har redan börjat kolla på möbler, det är ju så roligt.
Fast Niklas tycker inte det är lika underhållande. Hehe. Men det är bra för då får jag bestämma allting och det har jag absolut ingenting emot.