Troligtvis årets sista inlägg

Klippte mig hos världens skummaste frisör idag. Hon ställde massa konstiga frågor om min familj, typ om jag hade nära kontakt med min mamma. Hel konstigt. Hon kanske egentligen ville plugga till psykolog men aldrig kom in. Ungefär som det kommer bli för mig alltså....

Snart ett nytt år också och det ska tydligen bli det bästa någonsin har jag fått ett löfte om!  =)  Det hoppas jag verkligen på.

Haft Scrubs maraton med The Peter idag. OjOj vilken rolig serie det är. Den DVD kommer va helt utnött inom en snar framtid.  Men nu är det nog läggdags snart. Är helt slut och imorn måste man väl va lite pigg kanske så man orkar va med på tolvslaget. 
Godnatt!

 






I don't know why I can't keep my eyes off of you
There’s something about you now
I can't quite figure it out
Everything you do is so beautiful
Everything you do is so right
Without any doubt; you’re perfect


Längtar

Då var det äntligen bokat då. 12 januari drar vi till Egypten. Fan så underbart skönt det ska bli!!
Weeeiiiii
Nu är jag bara orolig för att det krävs någon vaccination innan.


Tror jag har lite träningsverk från igår. Då jag bowlade, tyder det på att man är väldigt extremt otränad? Kanske ska pallra mig ner till gymmet imorn. Jag vann iaf första omgången, sen blev jag utklassad av min lilla räka  =) . Men det gjorde mig ingenting faktiskt. Det var så Intressant att se dig bowla.. Hehe!
Tråkigt att vi precis missade spårvagnen bara så vi fick ta oss en promenad från Väster Tull till Vidablick i minus grader. Ingen höjdare.


God Jul i efterskott och Gott Nytt År i förskott.










 
















 

Så nära man kan
Komma varann
Och så försvann
Det tomrum som fanns
Så avklädda som
Två lav i en storm
Där fanns vi till hands

Så som bara du gör
Som bara du får
Vi håller så hårt
Två så ensamma här
Så lycklig jag är
Vi håller så hårt


saffran, kanel, bakpulver och en jävla massa disk

Julbaket klart då. Jag har kommit fram till att jag är grym på att baka. Alltid nått.


Träffade Maria... eller "Olivia" som det är nu för tiden. Det kommer jag ju aldrig vänja mig vid... Iaf vi tog oss en milkshake (choklad givetvis!) på ett fik och snackade om diverse saker. Typ hennes dolda talang i bilkörning, 40åriga män (som alltid.. konstigt nog..), Den typiskt kristna-looken, och sen självklart en allvarlig och lång diskussion kring vilket shampo som är bäst för håret...... eller inte. 


Satt förut och gjorde ett fint kollage med alla mina vänner som jag tänkte publicera här men när jag nästan var klar så förvsann alla bilderna. Så nu blir det inget med det. Tyvärr.

Det är så tråkigt när man inte hinner träffa er längre. Men men det blir väl så.

Sofia, Du och jag är alltid lika bra vänner iaf hur länge sen det än var vi sågs. Även om vi typ aldrig hörs så tappar vi aldrig kontakten. Tur är det!


Känns riktigt kul att Johanna och jag fått tillbaka kontaken med. Blir bara bättre och bättre polare och fan va roligt vi har ihop. Lyckades få en mega seg föreläsning riktigt riktigt rolig genom lite humor som hela tiden syftade på en sak... Hehe. Hoppas mystiken med den där Ipod hållaren klarnade upp sig ;)


Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how you feel
Well I feel like they're talking in a language I don't speak and there talking it to me
(Coldplay - Talk)




120803-20
Guess we turned out pretty ok...


Förbannande multifärgade julbelysning



Varför? Varför måste folk hänga ut belysningsslingor på balkonger och utanför fönster i sjutton olika färger? Gärna ska dom blinka lite KÄCKT (jag kan stava!) också. Har ni ingen medmänsklighet? Har ett par grannar som fasnat för det där och antagligen köpt upp hela Rusta's lager med julbelsyning. Det värsta är att mina föräldrar tycker det är "fint" och att det "lyser upp lite". Så vem vet, en dag när jag kommer hem kanske jag får se en sån där fruktansvärt ful belysning på vår balkong.
Nej, jag gå hellre omkring i ett mörker än att se multifärgad blinkande julbelysning hängades lite överallt.


Nu är alla mina julklappar köpta OCH inslagna. Det är nog rekord tidigt i år. Känns riktigt skönt att slippa tänka på det. Nu behöver jag bara oroa mig över hur jag ska överleva på mina begränsade tillgångar resten av månaden. 






                           120803-7
                                                       Jag


Sitter och tittar på en massa roliga bilder på min telefon. Visste inte att jag hade en sådan hi-tech telefon som man kunde fixa och trixa så mycket med. Och jag är ju en expert på att fixa grejjer... Hehe. Har en väldigt söt mustasch-prydd djävul på bild  =)




Bloggen får idag avslutas med en bild från uppvisningen i lördags från Norrköpings Tidningar. Än en gång har man blivit lite av en lokal kändis. Tror jag fått bra mycket mer än 15 minuter i rampljuset. Fast inslaget från TV-Öst vore nog bäst om det aldrig hade gjorts. Usch och Fy och Usch igen så pinsamt.  Hoppas inte de arkiverar sådant material allt för länge...

 120803-4
Dans uppvisning på Stinsten, Söderköping (Norrköpings Tidningar; 061204)


Jag (längst till vänster) ser lite ut som en skitnödig Michael Jackson. Och Tessan du har visst glömt att stoppa in din skjorta ordentligt, och ändå var det jag som var hyper stressad och få på mig kläderna... Hehe! Vi var i alla fall riktigt grymma!!


Tack och Hej