banankrig!

Klockan är 16.56 oh här sitter jag på jobbet och bara väntar på att klockan ska bli 18.40 så jag får gå hem. Har nyss blivit banan trakasserad av Sebbe.. Ni som inte har upplevt det kan jag tala om för att det inte är någon rolig upplevelse. Nu kan jag lägga till bananer på min lista för saker jag är rädd för. Har nog kommti fram till att jag är en ganska rädd person av mig, eller vad säger du Sebbe??


Annars då? Jo, jag läser på Aftonbladet eller nej Expressen var det visst. Samma skit. Hur som helst läser texter av kvinnor som skrivit om sina förlossningar. Både spännande och hur läskigt som helst!!
På tal om barn så har ju Johannes pyre äntligen kommit ut i världen. Har bara sett på bild än så länge och den talar för ett underbart gulligt barn. Bara längtar tills jag får träffa den lille Noah på riktigt... Om nu Johannes vågar låte mig träffa honom, det kan ju faktiskt bli så att jag snor honom. Men men ett avtal är ett avtal så bebisen är faktiskt liiiiiiite min också.... Vissa dagar. Det har myran och jag kommit överens om.  Får låna Noah i väntan på mitt eget, ni som känner mig bra vet ju att jag är ganska bebistokig av mig. Fast det betyder ändå inte att jag vill ha ett barn just i denna stund, så du kan andas ut Niklas.



Oh vad jag saknar dig Darling! Så mycket Så mycket. Om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Snart ska det festas igen, som förr i tiden. Med möbellösa lägenheter, Orgasmer, Öststats killar och Sadam lekar! Vi har haft så grymt kul ihop den "lilla" tid som vi kännt varann, vad skulle jag göra utan dig? Du är min min min. I helgen ska vi ses och hoppas du mår bättre då och är frisk.


         Love <3




Jag kan också lägga till att Thailand inte är alltför långt bort nu. Shiiit vad kul vi kommer ha. Säger bara "What comes before part B?"

Kommentarer
Postat av: Niklas

jag andas ut en stooooooor pust där kan jag lova!!! den kasnke till o med hördes?

Postat av: Sebbe

haha ja du det är ingen rolig upplevelse, däremot är ju du världens kanske mest lättskrämda och rädda människa. Fast det gör det förbannat roligt att skrämma dig på alla möjliga sätt o vis!

2008-02-07 @ 19:54:29
URL: http://sebbeki.blogg.se
Postat av: johanna

härlig bild hahahaha....!!!!! åhhh sadam leken... med alla fåniga regler... du betyder så oerhört mkt för mig med!!! och jag saknar all vår tid. i helgen ses vi.. love u.

2008-02-07 @ 21:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback