Dröm lägenheten

Nu vet jag vart jag ska flytta. Till styrmansgatan, bredvid Arködyk. Perfekt läge! Bror no 1 har precis flyttat dit till världens snyggaste lägenhet! Den är hur stor som helst för att vara en tvåa och så är det helt ny renoverat kök, badrum med kakel och golvvärme. Jag är kär i den lägenheten! T o m trapphuset och korridoren var jätte fräsch, men det kanske är för att jag är van vid deras gamla place där allting var skabbigt. Jaja, dit ska jag iaf flytta en vacker dag.


Idag har jag tagit en lååååång promenad, väldigt väldigt skönt var det. Få lite luft och fundera över livet. På något sätt blir tankarna mer förnuftiga när man är ute och går än när man ligger i sängen och tänker.  
Sen så tog mormor en sväng förbi här och så satt vi och pratade lite. Hon är bra är hon. Hon märker direkt om något är fel även om man ljuger och säger att allt är bra så ser hon ingenom mig. Hon är världs bäst.



5 dagar kvar! Weeeeiiiii
Nästan dags att börja fundera på vad man ska packa med sig för något. Kan nog också vara bra att hämta ut det nya passet.

Hoppas bara inte någon förkyldning bryter ut lagom tills dess. Börjat få riktigt ont i halsen... Men i sånt fall blir det väl att leva på ipren helt enkelt.  


Tänkte lägga in en bild här, men har ingenting passande. Bara massa gamla bilder, inget roligt ju. Får se till att fixa lite nya!

Tja Tja


smått och gott

Igår var den bästaste kvällen på jätte länge. Troligtvis den bästa sen 11/11.  Men ikväll är det jätte kasst. Alldeles ensam. Jag är så glad att jag har dig! Att du alltid alltid finns där för mig och alltid tänker på mig i första hand.
I'm nobody without you!


Helt plötsligt blev nästan hela veckan bokad. Bio imorn, Träffa Johanna på torsdag, ska bli super kul att få snacka ikapp lite som vi missat =). Sen bowling på fredag då (ska komma på något fusk så jag kan slå dig den här gången.. Men även om jag förlorar har jag ju alltid något att titta på. Hehe!) Sen blir det kanske Ikea på lördag med brorsan och hans ny förlovade flickvän (förlovade med varandra allstå, om det inte framgick....) Grattis igen! Kan inte förstå hur snabbt tiden går..


Fick samtal ända från Nya Zeeland på nyår. Blev så glad att höra ifrån dig! Saknar dig verkligen. Man vet inte vilka ens riktiga vänner är förrän de försvinner. Men men du kommer ju tillbaka en dag iaf! Och då har vi en jävla massa att uppdatera!


Och nyårsafton blev helt okej. Blev en lugn kväll hemma hos Johannes först med super god mat och sen så fortsatt vi vidare till Cromwell faktiskt. Inget märkvärdigt men riktigt skönt att ta det lite lugnt. Det gjorde visserligen inte alla......  Jag hade ju trott att killen skulle bli full och trött som vanligt, men det var han inte alls. Du kan behärska dig alltså!? Hehe! Kanske hade blivit roligare om jag följt med dig från början, men antagligen inte. Jag är ju som jag är. Önskar allt vore annorlunda, att jag vore annorlunda.

Ibland förstår jag inte hur folk kan lägga sig i så mycket och ge råd till en när man egentligen inte behöver eller ens vill ha dem. Det finns gånger då man helt enkelt ska sköta sitt eget och skita i andras. Känns som jag på senaste tiden fått väldigt mycket "råd" om hur eller vad jag ska göra när jag egentligen bara behöver stöd. Men det är inte många som har tid/ork/lust att ge det tydligen eller vad det nu beror på, det vet jag inte. Men så är det väl.  Jag brukar tänka på ibland vad som skulle krävas för att ni skulle förstå. Förstå hur allting ligger till. Men jag orkar inte bry mig längre. Jag har några få omkring mig som alltid finns där och försöker förstå, men tyvärr är det inte alltid dom som jag önskar skulle finnas där.  Nej, nu börjar jag bli trött och skriva massa som jag kanske inte tänkt igenom så mycket. Så bäst jag lägger mig innan jag skriver någonting dumt.


The don't understand, people never do
It's confusing I don't expect them to


Godnatt!