Chi-Gong och Säljkonsulent

Idag testade jag på Chi-Gong och det var riktigt skönt dock jävligt jobbigt. Tyävrr så har jag väldigt lågt blodtryck så jag svimmade nästan efter ett tag så då fick jag helt enkelt sitta och titta på när de andra fortsatte. Jag visst inte att mitt var så lågt, jag menar yr och så där blir vänl alla lite då och då trodde jag. Men iof har jag många gånger jag tränar blivit kallsvettig, fått yrsel och skakningar så det berodde visst på det. Där ser man. Vad man lär sig. Hur som helst tror jag att jag ska fortsätta, eller jag ska först testa hemma hur det känns för nu fick jag även stickningar och domningar i kroppen och det visste inte läraren om det var bra eller dåligt. Så får testa lite försiktigt och se hur det känns. Kul var det iaf! Och uppiggade samtidigt avslappnande, tror det skulle vara jätte bra för min kropp så hoppas jag kan fortsätta.



Nu har jag blivit säljkonsult för Oriflame så om ni vill köpa smink/parfym/hudvårds produkter m.m så kom till mig så får ni extra bra priser. Mycket billigare än i affären och det är riktga kvalitets produkter, ja det vet ni som testat det. Men jag har använt det flera gånger speciellt ett tag när mina ögon var känsliga för smink och det är verkligen jätte bra produkter!

Kolla in den nya katalogen på   
http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml  och se om ni hittar någonting. Hör av er  i sånt fall antingen ring om ni har mitt nummer annars till [email protected]
Det är mer än halva priset på hur många produkter som helst så bara passa på att inhandla en massa!
P.s Det finns även saker för er killar!

Kommentarer
Postat av: Tommy

Du kommer aldrig få mig att köpa något, mohahaha..:D, lr vad finns de?

2007-09-25 @ 09:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback