måndags tankar

Då sitter man här en måndagskväll och njuter av en god drink, en orgams närmare bestämt. Den enda goda mjölkdrinken enligt min mening. Med den i min hand och Plain White T's på hög volym njuter jag av mitt liv som är helt perfekt just nu.... eller kanske inte. Tja, det är väl kanske alltid nånting som fattas i livet, jag antar det. För om man vore nöjd med allting så skulle man ju inte ha några framtidsutsikter eller något hopp eller önskan. Men jag hade nog gärna bytt ut något annat i mitt liv så bara det här kunde ordna sig liksom. Fast iof borde jag väl vara glad att annat börja bli bra, saker som är bra mycket viktigare än jobb och diverse andra samhällskrav.

Jag har funderat på en sak. Terapeuter och läkare frågar ju alltid om depresionen är årstidsbunden. Och visst kan man bli mer deppig på vinter för det är mörk o s v... MEN om depression nu beror på vädret så borde ju varenda jävla människa med lite överlevnadsinstinkt i kroppen flytta till typ Syd Afrika. Eller hur?! Varför är vi då så dumma och sitter i mörka och iskalla Sverige och deppar och får medicin och går till psykologer o s v när det är billigare att bara bosätta sig i nått varmt land i Söder ist. Så enligt min mening en jävla massa bullshit, är man deprimerad hjälper det fan inte med lite sol för att bli lycklig igen.


Är det inte konstigt att samhället har så mycket krav på hur man ska se ut, hur man ska prata, hur man ska föra sig. Ja helt enkelt hur vi ska leva. Vad händer med de människorna som inte passar in i det här!? Antingen vågar de trotsa alting och försöka ta sig fram på egen väg, ofta misslyckas de skulle jag tro. Annars så lägger man sig framför soffan och bara ger upp. Man försöker och försöker passa in men tillslut går det inte och man ger upp. Finns det någon hjälp? Nej,det gör det inte. Det är bara att anpassa sig helt enkelt, något annat alternativ finns inte. Jävla piss samhälle är var det är.








För övrigt en påminnelse: Inflyttningsfest den 21, alltså på fredag. "Bättre sent än aldrig".








Kommentarer
Postat av: Tommy

kan inte komma tyvärr..:(

2007-09-20 @ 19:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback