sjukling

Vilken tur att jag kan skriva här för prata kan jag inte längre. Har ingen röst kvar, låter ganska roligt när jag försöker prata faktiskt. Men måste vara tyst så mycket som möjligt så jag får räösten tillbaka snart. Har ju inte de  bästa jobbet nu när jag inte har någon röst så jag har idag och igår tagit ledigt för att kunna vila upp rösten. Dessutom blev jag stammis på toan igår så det var nog tur att jag var hemma. Men inte har jag haft någon som tagit hand om mig, nej Niklas bara retas för jag låter så rolig. Han är så elak.

Tyärr måste jag ta mig till jobbet en stund idag iaf för attt lyssna på när Sebbe och Jenny redogör för sin resa till Teneriffa och Gran Canaria. Ska bli intressant att lyssna på.


Har glömt att skriva det, men var på musikal med Cicci förra veckan. Såg "Röda nejlikan". Min pappa hade vunnit biljetter men mamma kunde tyvärr inte gå så jga fick dom. Det var en jätte bra och verkligen rolig musikal, dock såg vi bara första delen för att vi båda bara var trötta. Men är det någon som funderar att gå och se den så gör det!


Nej ska väl försöka dra på mig lite kläder så att jag kan ta mig till jobbet då. Usch vad jobbigt, men jag kommer ha mkt nytta av deras erfarenheter när jag ska sälja resor så känns som om jag måste gå. Jaja,är ju bara en timma iaf..

Kommentarer
Postat av: Niklas

Jag är inte elak, jag är avis, vill med tappa rösten.. snälla smitta mig med din röstlöshet

2007-12-20 @ 08:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback