071207

Idag har det varit en riktigt riktigt tråkig dag på jobbet. Till och börja med så jobbade jag 9-12 på ena jobbet, sen åkte jag hem laga lite mat och sen bar det av till Ving, 14-19.  Och från klockan 17 jobbade jag helt ensam, två timamr själv med bara ett enda samtal! Förstå hur tråkigt jag hade det, har läst precis allting på Expressen och Aftonbladet  så om ni undrar om skvaller kan jag allting. Hur som helst så mötte jag Niklas och Björn på vägen hem och vi gick och käkade lite. Och nu har lille Niklas gått och lagt sig för en timma sen ungefär, alltså vid halv tio. Han var så himla trött stackaren så det var bäst så.


Imorn ska jag gå och se Gardell! Woohoo!! Ska blir så sjukt kul. Var på hans show för några år sedan och det var riktigt bra. Så det ser jag verkligen fram emot. Och efter det blir det kanke en eller två öl....



Här kommer det lite bilder på mina trevlga arbetskamrater:

             

                                                                              




Måste med visa min balklänning med, Niklas har gjort den så fin.

                     

Funderar på om jag ska sy upp den till en knä lång klänning ist, då kan man anända den lite oftare och det vore ju inte helt fel. Nu har jag använt den en enda gång. Lite trist.




Okej, lite skvaller som jag läst idag då.
Tydligen så är Jennifer FET, hon har storlek Small. Hehe, helt sjukt. Glad att jag inte bor i Hollywood el är kändis för jag skulle ju gå under. Starkt av henne att säg att hon är nöjd med sin kropp och tycker själv att hon är snygg, för det är ju hon faktiskt.
       Töntigt.


Sen så har jag en tråkigt nyhet till er Desperate Housewifes nördar, om det finns fler än jag?? Hehe. Eva Longoria (Gabrielle Solis) kommer hoppa av serien. Chansar på att hon och Carlos smiter iväg som planerat. Sen så kommer serien troligtvis läggas ner inom en väldigt snar framtid. Jaaa, mycket lär man sig på Aftonbladet / Expressen. 
Men fan vad trött jag är på Idol. Ni förstår inte hur mkt jag läst om det, eftersom det inte finns med att göra på jobbet när ingen ringer (många sidor är spärrade) och jag är överlycklig att det äntligen är slut.
 

Nej, nu har jag skrivit av mig. Nu ska jag lägga mig framför tv:n.

Godnatt!

FÖRRESTEN!! Jag hoppas alla har förstått att man kan klicka på bilderna så dom blir större, annars er man dom knappt. Det är mest information till Johanna N. Hehe! Min underbara partybrud som dock inte är världsbäst på datorer! =)
image93
Så söt är hon min tjej!!!

Kommentarer
Postat av: Tommy

Jag kunde det där med bilderna..:)

2007-12-08 @ 15:56:42
Postat av: johanna

hahaha vadå?:)jag håller med att datoter inte riktigt är min grej men, bildgrejen kan jag. men om du menar att mina bilder på min blogg är skitsmå är det för att det har blivit ngt fel och jag fattar inte och orkar inte fixa det:) help me!!! slut på utlägget...

ps. du är sötare

2007-12-09 @ 16:57:15
Postat av: johanna

och klänningen var jätte fin:)

2007-12-09 @ 16:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback