Ajajaj!

Herregud, jag har nog aldrig haft så mycket träningsvärk (träningsverk??) i mitt liv. Aldrig tränat låren så där extremt mycket.. men men nu blir dom väl fina till beachen sen iaf då.  Jag och Cicci var ju som sagt och tränade body Pump (för er som inte vet vad det är så är det ren tortyr! Massa styrketräning (som kan vara jobbigt nog i sig efter ett tag) med en massa vikter hela tiden). Det var alltså i fredags, sen  i går var man ute på Trappan för första gången och så dansade man ju vilket inte förbättrade träningsverken idag. Men det var iaf en rolig kväll ute, träffade lite nytt folk och så genom Cicci vilket var väldigt trevligt. Trappan var ett bra ställe faktiskt så dit får man nog gå igen! Sen blev det lite dåligt så jag fick åka hem, som tur var så fick jag sällskap av min snälla pojkvän så vi tog en taxi hem. Och sen tog han hand om mig hela kvällen. Han är så underbar och snäll. Aldrig vart med om någon som brytt sig så mycket och försökt att hjälpa mig så mycket. Han är helt enkelt bäst och han är bara min! =) Ska bli så underbart och flyta ihop. Alltid få ha honom bredvid mig. (Vi kommer nog gå varadra på nerverna en del, men det är bara bra. Då kan man ha försoningssex sen. Hehe...)

Han kommer vara där när jag är glad. När jag är ledsen. När jag är sur. Han brukar t o m låta mig bli arg på honom för absolut ingenting och skälla ut honom bara för han vet att jag behöver få var arg ibland, men egentligen inte är det på honom. Han har tålamod med mitt humör som ständigt pendlar under korta tider. Och han finns fortfarande kvar vid min sida när jag varit jätte ledsen flera dagar i sträck. Han ger mig inget dåligt samvete för att jag mår dåligt (som andra gjort och då fått mig att i stället gömma mina riktiga känslor, men nu vågar jag alltid visa hur jag känner) Hur underbar kan han vara egentligen?

You make my world go round - I'm no body without you

På tal om underbara människor. Måste bara berätta vad mamma gjorde i veckan, kommer inte ihåg dagen. När jag gick upp för att ta mig lite frukost så hade hon dukat fram en macka, fördig skuren apelsin, lite oboy och sen ställt fram lite blommor. Det var så himla gulligt! Jag ble genast piggare och gladare och kunde faktiskt äta lite. Hon visste hur trött jag var eftersom jag har svårt och sova och också att jag har svårt att äta,frukost speciellt. Så därför gjorde hon det för att göra min dag lite lättare och få en bättre start. Och den hade inte kunnat börja bättre. Hon är så gullig och snäll som alltid gör allt för att jag ska må bra!!





Tänk vad mycket vi påverkas nutiden av dåtiden. Jag försöker glömma saker som har hänt, men det finns alltid kvar där inne. Det går inte radera minnena. Blir man någonsin fri från dom? Eller blir det så att man när man börjar må bra helt enkelt inte bryr sig om dom, men när man sedan mår dåligt någon gång så kommer de alltid komma tillbaka? Jag vet att jag aldrig kommer  glömma vissa saker, men jag hoppas bara att de inte ska påverka mig så mycket som de gör nu sen i framtiden...




Okej,Idag tänkte jag försöka vara lite duktig och börja arbeta med min hemtenta. Men det är ju så svårt och förbannat tråkigt,så jag har inte riktigt gjort något än..... Men jag har ett par timmar på mig nu när Niklas är och tittar på fotboll så jag får väl försöka ta tag i det! Ja, nu måste jag göra något. Kan ju iaf försöka läsa igenom uppgiften kanske... Då han man alltid gjort nått! =)

Japp,nu ska jag läsa! Hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback