Veckan

Har vart hos Studievägledaren i veckan och kommit fram till att jag nog ska läsa friståendekurser och på så sätt "bygga" en egen examen. Ska satsa på kandidatexamen med inriktning på Psykologi. Blir nog bra det tror jag. Så nu har jag sökt en jävla massa kurser och programm med i fall att man inte kommer in, men det hoppas jag verkligen att jag gör.


Idag hade vi seminarium om socialpsykologi. Eftersom jag äter en ny medicin som har en jävla fitt bieffekt (hatar det) så har jag ju inte fått sova ordentligt på två veckor. Vilket gjorde att jag imorse (gick upp 6 för att va i skolan vid 8) var extremt trött, vågar nästan påstå att jag var halvtsovandes, på seminariet. Så jag var inte direkt aktiv i diskussionen, men jag hade ansvar för en av diskussionsfrågorna, som jag dock inte hade förberett särskilt bra jämfört med resten av gruppen. Men iaf jag började lite smått med det jag var säker på och läraren (som för övrigt ser ut och pratar som Kristina Lugn!!! Ännu en anledning till att man nästan somnar...) verkade nöjd så jag fortsatte lite och tog ett par riktiga chansningar kring vart ifrån socialpsykologin utvecklats ifrån. Men läraren bara nickade instämmande och verkade hel nöjd, när hon hade vart jätte kritiskt till alla andra i gruppen om de hade sagt minsta lilla fel (de byggde sitt resonemang på en annan bok än vad jag gjorde). Så antingen hade jag helt enkelt rätt, men troligare är nog att hon inte var så insatt i min bok och min fråga så hon bara höll med för inte verka korkad. För det var verkligen en CHANSNING! Hehe. Men det såg iaf ut som om jag var mega smart, vilket inte är dumt. Lite babbel och flum kan man komma ganska långt med inom beteendevetenskapliga ämnen.

120803-37




Imorn blir det träna med Cicci. Body Pump tror jag det var. Det ska bli skönt och skojjigt. På kvällen ska jag passa på att ta det jätte lugnt och förhoppningsvis få sova. På Lördag ska jag och Cicci ut är det tänk och sen blir det både teater och fotboll nästa vecka.


120803-36
Snart är det vår
(den har faktiskt inte kommit än eftersom det snöade och säkert kommer mer snö.....cynikern själv!)


Jag har också köpt mig en fin fin vit basker i veckan att ha i vår/sommar.





Dagens låt: Golden med Fall Out Boy




Nu ska jag åka iväg till min älskling och se om han vart duktig och gjort det han skulle göra, men det tror jag nog =) Hej Hej!


Kommentarer
Postat av: programm

oh va morsk i tonen o använder könsord o grejjer. jag visste inte att du gillade fotboll o till o med ska på en match oj oj, självklart var det för du va så smart som hon tyckte du va bra.. och jag är säker p åatt han gjorde det han skulle ha gjort för han är en bra påg

2007-04-13 @ 13:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback