Johannor, massor av Johannor


Aj aj aj min rygg. Den är konstig. Har jag sne ryggrag kanske? Eller är det Niklas huvud som är snett?? Hehe

Jaja, idag har jag vart och hälsat på brorsan på Active och hittade ett par shorts jag ville ha. As schyssta! Men tyvärr var det XS och fyfan vad små dom var. Dom kom upp till lite över halva låren iaf sen fick jag inte upp dom längre så det blev inget köp där inte! Vi hade iaf trevlig stod och snackade och så där i ett par timmar sen så gick jag och mötte niklas som skulle iväg på fotboll sen.

På kvällen eller tjaa eftermiddagen eller vad det nu blir, klockan fem iaf, så kom Johanna hit. Johanna Karlsson rättare sagt. Eller söta Johanna som hon nu kallas ;)  . (Fast det är ju bara sant så det är ett bra smeknamn! Hmmm.. undra vad mitt skulle bli i sånt fall??....) Som vanligt hade vi riktigt riktigt roligt!
Jag hoppas allting löser sig till det bästa. Men nu ska jag dra med dig ut vettdu så inget sitta hemma och tänka på det där. Det är hans tur nu!! =)

Förhoppningsvis följer hon med imorn då jag ska träffa den andra Johannan, Johanna Nilsson. (Mental note: måste komma på smeknamn till dom). Och som vanligt blir det väl att ta en öl, hoppas verkligen att det är någorlunda fint väder imorn så man kan sitta på Trädgårn! det är så skönt och mysigt där. 
Ska svänga förbi hennes nya lya innan bara och se hur fint de har fått till det. Hon har ju en sån händig man (tillskillnad från mig, min som inte ens kan byta glödlampa... hehe..) så det ska nog vara riktigt nice där tror jag!

Hoppas hoppas du får jobbet så jag kan bli stammis där! Haha! Det är verkligen det perfekta jobbet för dig med, så jag tror du lyckas få det faktiskt.



Ibland kan man ju undra varför en del killar aldrig fattar. Eller jaa de flesta killarna egentligen. Av visar man någon som raggar på en så är de där fem minuter senare och försöker igen. Försöker man förklara för en kille att man blir sårad av något och att den måste ändra sig så gör de likadant igen ändå. Typiskt.
Men du fötjänar det iaf inte. Blir det inte ändring snart så kommer jag hjälpa dig att bryta för jag ser hur dåligt du mår av det här och fortsätter det kommer det till slut inte vara värt det. Men jag vet också hur lycklig du är med honom och hur underbar han kan vara, så jag hoppas verkligen att han kan ändra på sig. Att han iaf försöker för mer kan man ju inte begära. Ett dåligt svar är alltid bättre än att inte veta alls.
Man kan aldrig ta varandra för givet i ett förhållande för det är då det kraschar.  


Men som sagt jag ställer upp för dig. ALLTID. Det vet du! Bara komma och sova hos mig om det blir ensamt och så hänger vi massa i sommar vettdu. Finns alltid där för min lilla Dildo, HAHA kom just på ditt nya smeknamn. Passar ju perfekt. Eller tjaa, iaf om du får jobbet annars kanske det blir lite långsökt. Så se till att få det nu så jag har ett smeknamn på dig!

Kommentarer
Postat av: Tommy

Söta Johanna ja...haha...men jag kan komma på smeknamn på alla...jag är grym på det..hehe

Postat av: smekisar

sexiga veronica eller vronkis är dina smeknamn

2007-06-20 @ 11:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback