Update

Det var visst ett tag sen man skrev. Får göra en kort update då...

Onsdag: Utång med Johanna N som alltid är lika jävla roligt! Först till trädgårn där vi träffade två av Johannas gamla kompisar. Vilket var ett konstigt sammanträffande för jag hade gått på samma skola som dem i låg, mellan och högstadiet. På den tiden var dem inte direkt populära hos mig, men nu var de jätte trevliga!
Så vi följde med dem till Wasa (första  gången jag var där) och OJ. Det är det enda man kan säga. Och vilken jävla sur fitta hon var och hennes kille var väl en suknig äcklig knarkare eller nått (fast okej, han var ju ändå lite trevlig kan jag ju erkänna!). Weird. Jaja, sex på dansgolvet hade dom väl när vi gått sen!! Haha.
Så vi drog i oss en drink/baccardi tog en snabb träff med vår dejt för kvällen Bruno (han kommer alltid vara med på våra fester i fortsättningen. Bruno och hans vänner.... Hehehehe) och sen så stack vi där ifrån.
Vandrare ner mot Delhi och tog oss en korv på vägen ner, vi är båda alltid hungriga. Men på Delhi var det helt tomt så vi gick upp mot stan och kollade på krogarna där, HELT TOMT så vi gick neråt ist och kollade in Carl Johan och omkring där där det också var folktomt. Utom på Otten då men det kändes inte vidare lockande.
Norrköping är världens tråkigaste fest stad!!!! Bajs stad.  

Torsdag: Först hade jag avslutning på ped kursen. Skulle hålla i en lektion som gick...... tjaa, man kan säga att det blev mycket mycket imrovisation iaf! 
Som vanligt sket det sig med vår skit snygga Power Point vi jobbat med så vi fick göra Old School som alltid... 
Jag smet två timmar tidagare för att hinna till en student, plus att det var så grymt tråkigt så varför va kvar där? 
Det var alltså lilla Sebastian som tog studenten. Så sprang ner till hans utspring (vilket jag missade för att någon sa att han skulle springa ut allra sist av klasserna som sprang ut kl 5... hmm.... undra vem?). 
Jaja, fick iaf gratta honom efteråt. Sen så bar det av hem till Tommy så han kunde byta skjorta för han luktade äckligt. Moahaha! Tillslut kom vi till Sebbe och åt jätte god mat och jätte god tårta. På kvällen blev det utgång för alla utom mig tyvärr för jag började må väldigt dåligt och då är det bara dumt att gå ut. Alkoholen funkar inte just nu.  

Fredag: En jätte mysig hemmakväll med älsklingen.

Lördag: Först en för-shopping-runda med Tommy för att kolla ut det han ska köpa den 25 då vi ska på stan. Sen blev det bad med Sebbe, Tommy, Niklas och Frida. Det var riktigt skönt, bra mycket varmare än det första doppet jag tog i år (som egentigen tekniskt sett skedde i januari, även om det var i Egypten...).
Det blev pick-nick med Pizza. Hehe. Gott! Sen så åkte vi till Folkparken med medhavd öl och fisherman i Sebbes fina fickplunta (vår studentpresent till honom) och hade en jätte tervlig kväll.
Det var kul att träffa Frida eftersom jag aldrig direkt pratat med henne. Kvällen slutade med is krig som Tommy förlorade sten hårt på!! ;) 

Bilder: (vet inte varför de sitter så konstigt går inte att ändra på det så det blir normalt.)
                   


                                       

                                  

 
                         
 


     


Söndag: Vafan gjorde jag i Söndags? Hmmm....?

Måndags: På dagen så började jag packa lite grejjer inför flytten som snart kommer. Sen så drog jag med mig niklas på stan för att visa ett fint barbord som jag vill ha. Förvånanstvärt så tyckte han om det. Han brukar inte direkt gilla saker som jag gillar annars... Nu har iaf jag kommit på hur jag vill att möblerna ska se ut, tydligen var det såsom niklas har tyckt hela tiden. Kanske ska börja lyssna på honom??

Tisdag: Det är idag det. Jag har förbannat ont i nacken så ska nog tycka lite synd om mig själv en stund och sen ska jag iväg på en sak. Som jag inte vill.... men men jag måste.  Kanske träffa Fia?!


I veckan ska jag också få träffa Johanna K, det var länge sen. Vi tänkte ta en skön kväll i parken bara. Sen så ska jag och Johanna N ses på fredag. Hmmm, undra vad vi kommer göra? Ta en öl? Nej, det gör vi ju aldrig när vi ses.........
Sen blir det veckans höjdpunkt! Åker till Stockholm på lördag och stannar tre dagar. Woohoo!!


Tja!

Kommentarer
Postat av: Tommy

Skitsnack, jag förlorar aldrig, det vet både du o ja, dock var et kul och väldigt kallt..

2007-06-12 @ 12:43:49
Postat av: Nicke

I söndags så gjorde du.. hmm vad gjorde du.. vet inte när jag jobba eller du tog promenad.. sen mötte mig o vi åkte till dig-- -hihi

2007-06-12 @ 13:15:42
Postat av: Sebbe

ja fast den riktiga höjdpunkten kommer nu i juli då vi ska till GÖTEBORG!!

2007-06-14 @ 15:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback