Önödigt vetande för läsares nödvändiga behov av önödigt läsande

Helgen?
I fredags följde jag otippat med på fotbollscup i Sörping. Gjorde mitt bästa för att undvika sörpingsbor och tror jag lyckades ganska bra.
På lektaren satt jag och skrek på Sebbe och Tommy och i övrigt hela Loddby som tillslut vann (lite på grund av min coaching vill jag tro...). Tio ögondroppar senare var klockan halv 2 och grabbarna hade vunnit finalen. Då bar det hem till sängen.

Lördagen sedan vaknar jag runt halv 12 i följd av mitt extrema sömnbehov. Av någon okänd och troligtvis ointressant anledning har jag haft väldigt svårt att sova senaste tiden. Hur som helst efter att ha släpat sig upp ur sängen slängde jag på mig mina mjukisar och var på väg till stan när jag kom på att man kanske ska se lite intellektuell ut om man ska på utställning. Jaja, jag bytte iaf till cityshorts, drog med mig niklas och gick upp till stan. Där så hade ju alltså min käre bror en utställning. Den vart väldigt lyckad (bildbevis kommer senare).

På lördag kväll var det tänkt att bli en lugn och skön hemmakväll men det gick i kras ganska fort när vi fick reda på att Tommy krockat. Minnena kom tillbaka från "min" krock och allting blev bara konstigt. Även fast Niklas sa att Tommy gått ut ur bilen efteråt och alltså inte fått några allvarliga skador så var jag livrädd att nått hade hänt. Det tog en liten stund för mig att lugna ner mig, men sen tillslut fick vi ett samtal från Tommy himself som sa att allt var lugnt och att han t o m skulle spela fotboll imorn.. Så då kunde vi fortsätta med pringels chips och en rolig film vid namn White castle.

Söndag, ja det är ju idag och lika trött som igår får jag dra mig upp till jobbet. Så nu sitter jag här och bara väntar på att få gå hem. Jag kan konstatera att jag inte gillar de nya headseten, och defenitivt inte den nya whispern! Men jag vänjer mig väl. Vad jag däremot gillar är de nya telefonerna och de nya datorerna.

Kommentarer
Postat av: Tommy

Krävs mer än en liten stolpe för att stoppa mig fårn att spela cup..:)

Postat av: Sebbe

På tal om uppdatering?!!!

2008-01-30 @ 12:19:54
URL: http://sebbeki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback