Kläddesign över nätet?

Ja nu är jag här igen.
Har haft en fundering nu ganska länge som jag ska redovisa här.
Jag har ju väldigt väldigt länge velat bli kläddesigner, men det intresset dog lite sen på gymnasiet då jag drog mig mer åt psykologi.
Men när jag var på Peters utställning och såg allting blev jag så sugen på att själv skissa. Jag har en hel pärm full hemma med bilder på olika kläderplagg som jag skulle vilja designa. De få som fått tillgång till att titta i pärmen är väldigt imponerade, men frågan är om de bara säger det eller om de verkligne menar det? Det är väl ett par få bilder som jag är nöjd med, men å andra sidan är ju inte mina krav dom lägsta på mig själv heller...
Dessutom har jag fått mycket beröm för mina sykunskaper, har ju sytt en hel del kläder i mina dagar. Fast ärligt talat tycker jag skissa är roligare än att sy...
Men jag känner att jag vill inte bara skissa om det sedan åker in i garderoben. Jag vill att det ska användas. Och nu satt jag och funderade om man kunde slå ihop mina två drömmar. (Förstå det är här bara mina tankar jag slänger ut). Jag vill ju starta eget (som typ alla andra vill..hehe). Om man kunde starta något över internet med att lägga upp bilderna och så får folk beställa kläder.... Bet tyg och lite arbetskostnad och så syr jag det. Tror ni jag klarar av det? Jag behöver lite rådgivning och stöd i det här!

Det jobbiga är att jag måste göra killkläder då med om de ska funka, och..hmm.. det har jag aldirg gjort el skissat upp. Men övning ger färdighet som man säger. Hur som helst vore grymt kul. Surfat runt lite på sidor och sett flera som gör så. Vid sidan om sitt vanliga jobb liksom. Jag är riktigt sugen.

Kan ni ge mig lite tips och råd tack!!

Kommentarer
Postat av: Von Lindsmyr

Jag vet hur det är att ha företag vid sidan av vanligt arbete. Allt är möjligt. Jag säger bara: vad väntar du på? I believe in you Jeppsi! Affärsidén är nog rätt attraktiv. Klart folk vill få sig ett specialsytt plagg. Om designen är bra så (vilket jag tror den är).

Postat av: Elli

Go for it!! Det klart att du ska satsa på det där. Drömmar är till för att uppfyllas och det är bara du som kan göra det!
Precis som Von Myra skrev så blir det ju mer och mer poppis med specialsydda kläder, sådana som inte alla andra har lixom. Satsa! =)

2008-01-30 @ 14:17:40
URL: http://hustruask.blogg.se
Postat av: mette

Gört ba gört!! Jag ställer upp som modell :D

2008-01-30 @ 15:03:08
URL: http://mette.blogg.se
Postat av: Johanna

hej tjejen de var en dold talang jag inte visste om dig vad roligt...jag tycker definitivt att du ska köra på det...
Och bara så du vet...Du måste inte ha kill kläder med..de funkar att bara sy tjejkläder om du vill...
Nya arbets kollegan syr kläder och säljer på internet...
och hon har ltie kill kläder typ en shorta med olika färger men hon ska ta bort den...
Så go for it...
Kram //Johanna
ps önskar att jag kunde få se skisserna någon gång..DS

2008-01-30 @ 18:01:18
URL: http://www.onlyonelife.blogg.se
Postat av: JOhanna

Hej tjejen såg vad du hade skrivit...
Hör av dig...:D
Puss

2008-01-30 @ 18:19:51
URL: http://www.onlyonelife.blogg.se
Postat av: Niklas

Jaa jag taycker du ska göra det så du blir känd designer, ända kravet när man är det är att gör aså konstiga kläder som möjligt.

2008-01-30 @ 18:49:23
URL: http://ulvenmark.webblogg.se
Postat av: Tommy

go go go go! håller helt med föregåenade talare att du inte alls behöver ha killkläder..:) specialisera dig på tjejer så är det väl lungt..:)

2008-01-31 @ 09:15:48
Postat av: cicci

Hej klart du ska satsa!! Jag kan tyvärr inte gå ut med er på lördag för jag ska provjobba hela helgen och vill inte vara bakis :) jag ska provjobba på Bodyline i linden! Men vi kan ju ses snart jag vill höra allt om dina drömmar!!! PUSSS

2008-01-31 @ 10:03:24
URL: http://cicc.blogg.se
Postat av: Sebbe

Det låter riktigt spännande! varför har du aldrig berättat detta tidigare? Jag hoppas man får se lite av skisserna!? Niklas kan ju sköta hemsidan åt dig :).. vad glad jag skulle bli om du satsade!

2008-01-31 @ 18:32:49
Postat av: Anonym

Go for it! Men du skulle ju kunna lansera bloggen och sälja där igenom också. Jag kan smussla in dig på skolan så får du alla bra maskiner. Filmen var väldigt bra, men Joaquin Phoenix pratar så sakta.

2008-02-01 @ 12:55:47
URL: http://fridawetzer.blogg.se
Postat av: yogi

det här låter ju som en riktigt bra ide utan några stora investeringar och risker! självklart ska du testa i liten skala och ge dig själv ett försök, du kommer ångra dig om du inte testar, tro mig. väljer du att köra på killkläder lovar jag att du har en stamkund här!

2008-02-03 @ 01:53:16
Postat av: jojo

gör det gör det gör det!!! jag behöver upptadera min garderob!!:)

2008-02-03 @ 14:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback