lite allt möjligt

Jag sitter här och beundrar mina fina skor som jag köpte i ..hmm.. fredags?! Ja, fredags var det! Fick ju tre stycken för priset av två, älskar den där affären! Hehe. Så det blev två vita och ett par svarta för Niklas tyckte inte jag skulle ta de röda. Och han hade nog rätt faktiskt.


Sen på kvällen blev det inflyttningsfest hos Johannes och Jenny. Lägenheten var jätte fin och det var trevligt att träffa sina gamla kompisar igen. Blir dock lite orolig för våran inflyttningsfest med tanke på att vår lägenhet är mindre och det kommer bli minst dubellt så mycket folk... Så jaa, det blir ju spännande och se hur vi ska lösa det. Idag har jag tittat på massa möbler och planerat upp vad jag vill ha men framför allt vad jag vill göra. Har kanske lite för h öga tankar kring min kreativitet egentligen. Men det märks ju snart när jag ger mig på alla projekt. Åååh, vad jag vill flytta nu!!!


Dessutom hade vi vart ihop i ett halvt år i fredags. Killen hade gjort en jätte fin film till mig. Det var faktiskt den finaste present jag någonsin fått, började nästan gråta. Haha. Och det brukar jag fan inte göra för fina saker, så den betydde väldigt mycket för mig. blev super glad. Det har varit världens bästa och roligaste halvår.Glad att jag har en sån underbar pojkvän =) Sen så ska jag tydligen få en till sak ikväll som jag inte har nån aaaaning om vad det är.... Han ska också få en mycket mycket bra present av mig nu!

image41



Nu ska vi titta på "guess who". Jag och Niklas köpte en DVD box med Achton Kutcher filmer idag till ett mycket bra pris så nu ska första filmen ses.


Vill bara säga grattis till min vän som slutade på Willys eftersom jag vet hur mycket hon ogillade det jobbet. Och då ska man inte stanna kvar, det är inte värt det! Starkt jobbat vännen!!  Jag är glad för din skull och jag är säker på att det kommer dyka upp massa jobb.


Mer har jag inte att säga just nu. Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback