sen sist

Okej vad har hänt sen sist då?
I fredags så blev det lite bowling som sagt och så käkade vi planka ett gäng på typ tio personer tror jag. Det var väl lite så där, var riktigt trött efter tentan så ville väl helst ha en lugn kväll och lägga mig tidigt. Och sen så hade jag vart sjuk i en vecka ungefär och inte ätit riktigt mat så kände väl att illamåendet kom tillbaka ganska mycket efter den där plankan. Så efter bowlingen fick det bli hemdags och lägga sig i världens bästa säng med världens bästa sällskap.


I Lördags så firade jag min underbara Niklas eftersom han skulle fylla på måndagen (den 26). Överasskade honom med att fixa iordning lite fin mat medan han stod i duschen så var det klart och fram dukat sen när han kom ut. Så hade jag också hyrt en ganska rolig film (You, me and Dupree) och fixat lite gott tilltugg. Sen så fick han också en ölkagge med en fin bild med oss två på. Självgjord så klart. Eller inte.. En super skön massage ingick också under kvällen.
Hela kvällen avslutades sen väldigt väldigt trevligt, kunde dock slutat väldigt illa med lite securitas folk och sånt... ... ...
Hur som helst så tror jag att han blev nöjd med kvällen, det blev iaf jag!


Igår måndags så fyllde ju då Niklas år. Jag skulle egentligen gått till skolan men var sjukt trött och visste att det ändå inte var något viktigt så jag beslutade mig för att stanna hemma i stället, vilket jag tycker var ett riktigt bra beslut. Så jag gick upp lite tidigare än sjusovaren bredvid mig och lagade iordning frukost på sängen till honom. Någon sång fick han dock inte. Så fick han också ett paketet till, en nalle. Låter lite konstigt kanske, men när vi pratade en gång för flera månader sen (innan vi var ihop alltså) så sa han att han kände sig lite ensam och så sa jag att han skulle få en nalle i 20års present att kramas med. Tror t o m det står i ett av de första inläggen jag skrivit! Så det kom jag ihåg och jag höll vad jag hade lovat =)

Sen så fick jag jag följa med till Niklas farmor och träffa hans släkt och äta jätte gott hembakt bröd och en jätte mumsig kladdkaka. Det var ju synd att inte han kunde få ärva något av hans fars och farmors matlagningskunskaper. Hehe.
På kvällen umgick jag med hans vänner där vissa somnade i brassestolar och sånt...
Hur som helst så måste jag säga att den dagen också avslutades ovanligt bra.



Jag tänker ge mig själv lite beröm här för att jag läst ut en bok på fyra hundra sidor på tre dagar som disskuterar kunskapens natur. Kan ju dock tilläggas att det var skumläsning av högsta grad. Men ändå..
Bra gjort Veronica!



Nej, nu måste jag nog klaga av mig lite. Idag är jag irriterad över personer som allting går rätt för hela hela tiden. Som får allting de pekar på i princip. Som faktiskt aldrig har några motgångar. Inga allvarliga sådana i alla fall. Sånna stör vi oss väl alla på antar jag, men dom som har det så här bra vet ju inte själva om det. Dom borde ju vara jävligt tacksamma kan man tycka. Anledningen till att jag surar över det här just idag är för att min dag verkligen inte gick som jag ville och då kom min cyniska sida fram lite diskret och så kom jag och tänka på en person som visst alltid har det lätt nästan. Det är ju nästan så man önskar personen bara lite lite motgångar, någon lite lagom så där som inte knäcker personen helt men får den att inse att det inte alltid är så förbannat lätt. Jag vet ju att alla tänker så, men det är bara ingen som vågar säga det högt. Men nu är det sagt. Och nu ska jag gå och förpesta världen med mina cyniska tankar.

Godkväll!


Kommentarer
Postat av: emllig beudnrare

du söt är du.. puss puss

2007-03-02 @ 14:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback