Borde plugga ist för att skriva det här

Åh vad svårt det ska vara att sätta sig och plugga. Nu har jag haft en hel dag som jag kunde använt till att plugga inför en tenta som snart kommer, men har jag öppnat någon bok? Nej. Självklart inte. Jag hatar filosofi och jag hatar vetenskaps teori! Jag läser pedagogik, men var är pedagogiken? Har inte handlat någonting om det de här tre veckorna. Hel konstigt.






Åh vad jag längtar tillbaka. Till värmen. Till att få vara med dig 24 timmar om dygnet. Till att slippa alla krav. Till alla araber... hehe. skojja! (Det är väl det enda som jag inte saknar!)

                                         120803-25                     120803-26                    120803-23
                                         



Hade en riktigt rolig kväll i lördags. Först bowling där jag i alla fall inte kom sist och jag vann dessutom ett vad och fick en gratis drink. Inte dåligt. Sen mötte jag Johanna och vi träffade lite annat trevligt folk och hade riktigt riktigt kul. "Vad betyder sneeeaaast?" Haha! Johanna med dyselexi eller? Och så såg vi ett levslevande svinto. Inte dåligt för en kväll. Sen stötte man på massa gamla kompisar man inte sett på väldigt länge och det är ju alltid trevligt! Så allt var ju riktigt "Woohoo" ! Hehe...

Det jobbiga är att jag lånade ut min mobil till en tjej som sa att hon skulle ringa comviq och jag ringer ju gratis dit så det gjorde ingenting tänkte jag. Men nu har jag helt plötsligt en as hög telefonräkning så tror nog inte hon ringde till comviq... Fan också. Sista gången jag är snäll och generös mot en okänd människa. 



120803-24
       Så söt 
                                                        
   Om du bara visste skulle du aldrig mer tvivla...



Dagens låt: The Frey - How to save a life                      

Tja!                      


Kommentarer
Postat av: achmed

vem är snyggingen på bilden? han med näsan o hon med den tropiska bikinin??

jak vilja med åkka itomlats, verckar sjönt ju!

2007-02-13 @ 21:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback